Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Droga do spełnienia

Droga do spełnienia

Kawa 08:44, 05 wrz 2016

Joluś - Tocha to taki dobry anioł , ja to ciemna jestem w planowaniu ale wazne że mnie na dobry trop skierowała, a cierpliwość u niej do takich tempaków jak ja nieziemska

no jest szerzej - bo tak to ciągle brakowało jakiegoś kopa żeby to zmierzyć tak jak trzeba
a teraz już wiem

tylko to kopanie...
Toszka 09:09, 05 wrz 2016

Kamcia -idziesz do eMusia ze szpadlem i widłami amerykańskimi i lolitkowym głosikiem mówisz - "mężuś, ja jestem taka mala, bez ciebie ani rusz... kolacyjkę zrobię, koszulkę ładną ubiorę, będzie deser...

Wbrew pozorom faceci lubią male księżniczki. Lubią mieć złotą zbroję i (mniej lub bardziej) rycersko ratować z opresji
anbu 09:11, 05 wrz 2016

Dobra, tylko mi się tu nie śmiać i proszę wytłumaczyć blondynce co to/kto to ten Pytek
Kawa 09:17, 05 wrz 2016

Toszka napisał(a)
Kamcia -idziesz do eMusia ze szpadlem i widłami amerykańskimi i lolitkowym głosikiem mówisz - "mężuś, ja jestem taka mala, bez ciebie ani rusz... kolacyjkę zrobię, koszulkę ładną ubiorę, będzie deser...

Wbrew pozorom faceci lubią male księżniczki. Lubią mieć złotą zbroję i (mniej lub bardziej) rycersko ratować z opresji

Tochulko
- gdybym miała emusia na miejscu to n z litości by mi to przekopał w jedno popołudnie
ale jego nie ma przyjeżdża raz na 2 miesiące na 2 - 3 dni i ten czas poświęca temu co na mus trzeba i dzieciom na ogród nei ma czasu siły i chęci

więc ja sama muszę dłubanie mi zostaje
ale sobie wyliczyłam że jak będzie pogoda w miarę to w 15 dni się powinnam wyrobić
więc może uda się te szmaragdy jeszcze jesienia posadzić
Kawa 09:17, 05 wrz 2016

anbu napisał(a)
Dobra, tylko mi się tu nie śmiać i proszę wytłumaczyć blondynce co to/kto to ten Pytek

Pytalski Pytalska - chyba

czyli ja
Malgosik 09:44, 05 wrz 2016

ładnie Ci się zazieleniła ta nowa rabata
świerka możesz ciąć na stożek
ja tak robię, bo mam go blisko domu i nie chcę by wyrósł na wysoki z masą korzeni
to na czym w końcu stanęło z tymi drzewami?
będą amanogawy?
Kawa 09:48, 05 wrz 2016

Gosia
jako żywopłot będą szmaragdy
a amanogawy też będą
lojalna_ 09:53, 05 wrz 2016

Kawa to ja juz czekam /)))) kop !
Kawa 09:57, 05 wrz 2016

lojalna_ napisał(a)
Kawa to ja juz czekam /)))) kop !

Joluś no będę kopać tylko niech przestanie padać
iwka 09:58, 05 wrz 2016

Kamila razem będziemy kopać, mi jeszcze pewnie z 60 m2 zostało mam nadzieję że im bliżej środka działki to będzie mniej korzeni, bo tu przy tym lesie to koszmar