A jak zagląda tu do mnie jakiś Zbłąkany Amator Jazdy na Łyżwach ... To serdecznie zapraszam na swój taras .., woda powłaziła w szparki od ryflowania i łyżwy to jedyne wyposażenie w którym można się po moim tarasie obecnie poruszać ... Wstęp wolny kawa gratis
P
Jakiś tydzień temu przeprowadziłam akcję podział kiścienia... Nic nie pisałam , bo się bojałam ,że go ślag jasny trafi i nie będzie się czym pochwalić ... Ale on od tygodnia dzielnie wytrzymuje .,, tylko teraz tak mrozi ,że się martwię o Bidulka... Okryć go ,ze względu na wiek niemowlęcy czy nie ??
Z samego rana imprezka!
Oj, kreci się w oku łezka!
Kiedy nie wpadnę do twego ogrodu,
nazachwycam się jego urodą.
Olśnienia doznam na widok ptaków,
Pokazuj nam więcej swoich dziobaków!
Zawsze miła mi jest ta wędrówka -
Bożenko, życzę dużo zdrówka!
Ja takie już kcem!!! I po co ten śnieg tak sypie teraz.... Wiosna ma być!
Dołączam się do pytania Julity - co zrobiłaś z hortensjami? Moje paszły won już latem, bo choć stawiałam je w najbardziej ocienione miejsce na tarasie, to i tak nie wyglądały ładnie, a codzienne podlewanie wykańczało mnie... Najdłużej trzymała się taka przesadzona do donicy z innymi roślinami, bo te które stały tylko w osłonkach szybko zbrzydły Nie mówiąc o tym, ze miały za wiotkie pędy i nieładnie zwieszały się z donicy...
Dadammmmm ..Bogdziu..9 stów !!!......,,.,,, gratulacje.., Ależ pędzisz ( pędzimy ).. Życzę ,aby kolejne seteczki leciały z równą łatwością i aby były równie cudowne .. Buziaki