Kindziu, no nowego nie ma jeszcze, w sobotę wyjazd do schroniska i testy; nie przeszła testu ze szczeniakiem 3 miesięcznym, co myśmy przeżyli, ręce mi latały, dusza w gardle, niestety ta moja cholera usilnie obwąchawszy szczeniaka, wzięłam od sąsiadów, zaczęła łapać go za skórę i usilnie dobierać do zatopienia zębów w karku, nie mogła zostać, bo nie przeżyłabym uśmiercenia przez mojego!
oddałam całego i zdrowego;...ufff, nie będzie to łatwe....
Martek, u mnie to samo, jaśminy z zeszłego roku, ale obejrzałam dziś rano aktualne, całe w pąkach!
martkam

...u nikogo na bieżąco nie jestem!
Aniu asc, dzięki za zobrazowanie, tak właśnie posadziłam i wielkie dzięki za wielgachne i dorodne sadzonki, i tak perfekcyjnie wysłane

odwdzięczę się

mój potfór nieźle wybujał na twojej glinie, za rok będzie mega wielki!
ewa004 i Marek, u Ani same stylowe obuwie
Danusiu, boziu jakie cudne psiule, no ja pewnie bym zabrała, pod warunkiem, ze piesek, suni nie zaakceptuje Dżaga, mus znowu pana pieska mieć! a hostę wiem, że widziałaś, tylko juz tak jesiennie
Dorotko, cieszę się, ze dotarła w całości

niech rośnie
Mirka, bardzo się cieszę, że wycieczka udana, Wrocław to takie klimatyczne miasto, wrażeń moc

fajnie, ze masz dużo miejsca, jak ci się rozrośnie, po 2 sezonach możesz dzielić, bo potem to już bardzo trudne zadanie
Marzenko, rodzinnie i spacer, same fajne rzeczy

..chyba musisz do mnie z Tytusem przyjechać, pójdziemy na obcy teren i zobaczymy jak pana piesa potraktuje, oczywiście na smyczy
Edytko, faktycznie łatwiej kastrować jak sterylizować, wydobrzeje, ale trochę potrwa; ja dobiorę psa, ale też będzie kastrowany, po co niepotrzebnie zwiększać populację i obciążać schronisk; cudownie, że masz psa ze schroniska
Kondziu, pierwsze podejście nieudane, zobaczymy co dalej
Grabulki, wybiorę się, ja raczej dotrzymuję słowa, z hostą zawitam

ja dzielę kiedy mam czas
ana_art, Aniu lepiej dziel wcześniej, potem to albo siekiera albo piła, jak u mnie, zaledwie po roku!
ja dzielę w każdym momencie, poza zimą i jak zmarznięta ziemia oczywiście
Joasia, no super pomysł! chyba coś pomyślę

a twoje dalsze pomysły, no uśmiałam się, dobre, faktycznie w małym ogrodzie to by wystarczyło
Epodlas, Bożenko, tak szczerze to ja też nigdzie takiej nie widziałam, myślę, ze ona jest niemodyfikowana i u każdego tak wielka urośnie
Maria667, Marysiu, to Sun and Substance

dzięki
Rench, Renatko nie, dobieranie dalej trwa

Dżaga to urodzony myśliwy i obrońca swojego terytorium i ta masa i siła, trzeba ostrożnie, do ludzi jest idealna
Zuza, będę pamiętać
Kindziu, Julko, Kasiek, Marzenko, Ewo nie, tym razem różniste sprawy i ciut ogród, ciut podciągnęłam robótkę, ale jakiś szalonych efektów nie ma
Iza, no przezorna byłam, tyci tyci, ale karteczki były

jak nic ...upodabniają się

i zaraz wklejam aktualne fotki, rano cykłam o 6, bo tak nawet nie było kiedy i zaraz biegnę do was, pewnie tyle się działo, że nie wyrobię na zakrętach