Pokażę Wam jak wygląda siatka na płocie, co prawda z innych ujęć zdjęcia, ale widać, że mam osłonę, więc przy robieniu zdjęć nie muszę się na przykład martwić, ze złapię kogoś z sąsiadów i potem trzeba obrabiać, wycinać i kombinować
Irenko, musi Cię cieszyć taka wiosna kwitnąca magnoliami, tulipanami na tle czerwonych żurawek, i te pąki pigwowca śliczne. Mnie ucieszyły te zdjęcie, że aż się zalogowałam, żeby Ci o tym powiedzieć. Cały dzień dzisiaj na dworze, a teraz film, ale musiałam pochwalić. Pozdrawiamy i coś na "900" ode mnie w stanie aktualnym.
Boćku jak ma się mały ogród to można się pokusić ale trzeba też dość głęboko wkopać żeby nie przeszły pod opaską
Fiołki wonne mają w tym roku patent na urodę, jest ich ogromna ilość i są takie dorodne
Alinko, kupiłam dziś plectrantusa i kocankę na giełdzie w szkole ogrodniczej
i zgapiłam Twoją kompozycję, która mi się bardzo podobała
Dzięki Ci za natchnienie zeszłoroczne, dla Ciebie mój hiacynt
Ale tempo u Ciebie. Nie wiem jak dam radę nadrobić w poniedziałek po weekendzie na uczelni
Liczę na dalszy rozwój wiosny. Piękna magnolia gwiaździsta. Moja dzisiaj rozkwitła.
Klonowy kwiatek zostawiam
Dzięki, Aniu! Wyjątkowo ucieszyła moje oczy, bo żółtej doczekać się nie mogę Może w tym roku jakaś się zmiłuje?
A tak na marginesie, nie dokuczaj jej, opieką szczególną otocz, bo gotowa zbuntować się!