Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 19:12, 22 kwi 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

No właśnie miałam pytać czy są białe jaskry Piękne są te u Ciebie ale różu ci u mnie dostatek Do kiedy one kwitną?

Jaskry chyba kwitna maksylanie do czerwca? Ale nie wiem bo mam je pierwszy raz
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 19:11, 22 kwi 2016

Do góry
ocia79 napisał(a)
Madzen pięknie u Ciebie.

Daj namiary na kubiki co wspominałaś o nich u Magdy.

Czekam na zdjęcia elewacji.

A jestes gotowa wydac 60 tys ?
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 19:10, 22 kwi 2016

Do góry
Mixtoorka napisał(a)

Oj, bo jak się ma idealny ogródek,a ma być perfekcyjny to trzeba zmieniać z dobrego na lepsze ah Ci mężczyźni...

Wzdycham w zachwycie

Mój M po akcji "graby" juz sie nie pyta dlaczego, tylko dlaczego sama kopałam i na niego nie poczekałam
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 19:09, 22 kwi 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Wojaży nie zazdroszcze.tak jak mojemu M... alebjak juz wrocisz to przynajmniej elewacja nowa bedzie.a nam pozostanie wzdychac buziki

Ha optymistka... Na odległość kupuje, deleguje, ustalam... A najgorsze, ze wybrałam Tikkurilę dla ktorej bazę szukam po całym Wrocławiu.. Przez tydzien uzbierałam 15 l a jeszcze czekam na kolejna dostawę
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 19:07, 22 kwi 2016

Do góry
kasja83 napisał(a)

Faktycznie na forum teraz wrze jak w ulu-wszyscy sadzą, grabią, nawożąSię pochwal elewacją jak zrobisz

Jaką Hakone sadzisz?

Jutro pochwale sie fragmentem
Kupiłam zielona hakone bo podobno wytrzymuje na patelni czyli na rabacie gdzie przez cały dzien jest słońce. Byc moze jutro ja wkopię
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 19:04, 22 kwi 2016

Do góry
Olili napisał(a)
Podglądam Twój wątek systematycznie. Nie piszę ,bo nie mam nic mądrego do napisania,dziś wpisuję się ,bo ....skoro już mi się śniło,że ja Twój ogród i ten "pomarańczowy" fragment elewacji na żywo widziałam to uznałam,że wypada ślad po sobie zostawić

Oli na szczescie jesli deszcz nie przeszkodzi to w przyszlym tygoniu zniknie pomarańczowy na zawsze
Dzisiaj juz 2/3 stało sie szare i jest GIT!!!!
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 19:02, 22 kwi 2016

Do góry
ana_art napisał(a)
u Ciebie magnolie przekwitają a u mojej sąsiadki jeszcze w pąkach

Dwie przekwitaja a dwie dopiero zaczynaja
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 19:02, 22 kwi 2016

Do góry
Zana napisał(a)
Ooo, jak dobrze że już jesteś! Nie cierpię służbowych wyjazdów. Czy kostrzewy niebieskie można jeszcze ściąć albo podzielić? Mam trzy ogromne kępy, zaczynają czwarty sezon i wyglądają okropnie. W zasadzie jestem bliska ich wywalenia.

Moje kostrzewy zwykle były golone po kwitnieniem, wiec mozesz to z powodzeniem zrobić

Lubie podróże służbowe tylko potem nadrabiam zaległosci na forum
Typografia ogrodu 19:00, 22 kwi 2016

Do góry
Postęp prac brukarsko-murarskich zachwycające! U Ciebie to nawet jednego dnia na wątku nie mozna ominąć, bo wtedy metrowe sciany stają przed oczami

Pokój córki zajefajny.
Teraz sie nie wywiniesz wysle zdjęcia salonu na prive czy wybrac bardzo jasne szarosci czy grafit. Zamierzam w czasie urlopu oddać dom pod panowanie fachowców
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 09:12, 22 kwi 2016

Do góry
Kasya napisał(a)

cud natury

Bogdzia napisał(a)
Jaki ten stożek piekny. Też sie zastanawiałam jak go uzyskałas. Ja mam Susan ale roztrzepanie rośnie. Muszę ciąc bo na rh włazi.

Madzenka napisał(a)
Padłam na widok Suzan, zachywcająca. Moja w tym roku z powodu ciagłego grzebania w jej korzeniach i dosadzania odchorowuje i słabo kwitnie... Musze zaprzesać rewolucja jej poblizu

hanka_andrus napisał(a)

Czasami nadmiar czułości w ogrodzie może doprowadzić do choroby!
Ja nie lubię eksperymentować co sezon! Przesadzam, gdy nie ma innej opcji.
A u Madżenki, co pół roku zmiana! Dajcie żyć roślinom!

Urodę Twojej magnolii, Agatko, potwierdzam! Najładniejsza na O.

Kasik napisał(a)

Toż to niemożliwe Obrazek - z tematu"BAJKA"

Jak popatrzę na swoją, to się płakać chce. Po ilu latach takie coś Aga zobaczę.

Kasiu - no cudna jest
Bogdziu - magnolie tak właśnie rosną początkowo, tak roztrzepanie, ale twoim oczkiem w głowie rh
Madżenka - w końcu pozwól swojej spokojnie rosnąć..z rabatami pod magnoliami to nie najlepszy pomysł, ale Ty wyzwania podejmujesz zawsze udane
Haniu- potwierdzam Twoje słowa, ja nie lubię rewolucji, zresztą sama nie dałabym rady, ogród tworzę powoli i na swoją miarę...Susan jest już dojrzałą królową, zasługuje na pochwały
Kasik-magnoliom trzeba dać czasu, najgorsze są dla nich pierwsze trzy lata po posadzeniu, moja Suzan, jest jednym z pierwszych drzew u mnie już 10 lat rośnie

Ogród niby nowoczesny ale... 07:04, 22 kwi 2016

Do góry
Madzia Ty będziesz domek letniskowy budować, czy juz masz? Jakby co znalzalm w Necie cudne kubiki, gotowe do postawienia. Boskie!
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 07:02, 22 kwi 2016

Do góry
Oj widze, ze mam u ciebie ponad 20 stron do nadrobienia zostawiam sobie na wieczor
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 06:57, 22 kwi 2016

Do góry
Padłam na widok Suzan, zachywcająca. Moja w tym roku z powodu ciagłego grzebania w jej korzeniach i dosadzania odchorowuje i słabo kwitnie... Musze zaprzesać rewolucja jej poblizu
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 06:57, 22 kwi 2016

Do góry
Miłkowo - sezon 2016-2022 06:54, 22 kwi 2016

Do góry
Irenko widzę, ze Twoje bukszpanu tez ciut na czubkach orzymrozone. U mnie jakos nietypowo w tym roku mocno liznęlo zima, ale na szczęscie wszytsko juz zaczęło przysprastac i sie zabudowuje

twoj moja Elata tez u mnei ładnie ruszyła ale do Twojej to jej daleko

W II tygodniu maja jest kiermasz pod Iglica , mam nadzieje ze będziesz !
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 06:45, 22 kwi 2016

Do góry
Oj czekam na twoje małe Keukenhof!
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 06:42, 22 kwi 2016

Do góry
eee_taam napisał(a)
czy dałaś swoim grabom jakieś tyczki do wsparcia? bo moje chwilowo na żywioł puściłam ...ale raczej będę je wiązać ..tyczek tylko nie mam

Jeszcze nie i martwię sie , ze wiatr mi je poprzewraca. Musz kupić niskie, grube aby tylko pnie podtrzymywały, bo nie zamierzam ich prostować tylko musze ustabilizować.

Odpowiedz na reszte pytań wieczorem
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 06:40, 22 kwi 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
porcja zdjęć pyszna, kiku piękne, a Twoje kostrzewy to nie mają teraz wcale uschniętych ździbeł, czy może już im powyrywałaś?

Edyto jeszcze w lutym całe je oskubałam, były łyse i szybko ruszyły z nowymi przyrostami. Za chwile gdy będzie bardziej słonecznie i sucho nabiorą bardziej srebrzystego koloru.
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 06:37, 22 kwi 2016

Do góry
Wrociłam z kolejnych rozjazdów... Nastepny tydzien taki sam. Nie wyrabiam na zakrętach a gdy zaczynam czytac watki zasypiam ze zmęczenia. Działacie na mnei relaksująco

Przymrozków u mnie nie było bo magnolie sobie spokojnie przekwitają a słyszałam ze w innych regionach pomroziło, ale mam nadzieje ze delikatnie i bez szkód w roślinach

Melduje ze elewacja zaczęła sie wczoraj malować, ale gdy wrociłam ogladanie z latarka nie przyniolo skutku.
Działają w takim tempie , ze jest szansa, ze przed weekendem majowym skończą
Chyba dam im do odnowienia drzwi wejściowe aby miec juz tylko jeden kolor drewna. Teraz czas pomyśleć o olejowaniu tarasów. Szkoda ze w weekend majowy ma być wstrętna pogoda, to nie uda sie poolejować...

Musze zerknąc czy były jakies pytania bo kusi mnie wyskoczyc do innych watków. Teraz tyle sie dzieje na forum
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies