Tez podobno jako dziecko mowilam ze moim mezem bedzie tata
Jak bedzie miala podwojne to juz jej nie wytlumaczysz ze idziesz spac do siebie bo Ci niewygodnie
Postęp prac brukarsko-murarskich zachwycające! U Ciebie to nawet jednego dnia na wątku nie mozna ominąć, bo wtedy metrowe sciany stają przed oczami
Pokój córki zajefajny.
Teraz sie nie wywiniesz wysle zdjęcia salonu na prive czy wybrac bardzo jasne szarosci czy grafit. Zamierzam w czasie urlopu oddać dom pod panowanie fachowców
a jeszcze takie pytanie schody do wgłębnika masz z płytek betonowych? Jakoś mocowane są na zaprawie? Muszę jakieś schody do gospodarczego wymyślić, a może tam pochylnia byłaby lepsza.
Pewnie masz rację z tą ogólną presją niestety nic z tym nie zrobimy bo dziecka w klatce nie zamkniesz. Jedyne wyjście to czekać aż sama wyrośnie jak u ciebie. Ja wciąż czekam. Choć jak teraz tak myślę to w sumie niewiele rzeczy kupiłam jej różowych przez te 4 lata. Wszystkie raczej dostała.
No i tu zataczamy koło do presji społecznej.
zdjęcia pokoju oglądałam ...wnikliwie nawet ..kompletnie nie moje kolory ...ale nie wiem dlaczego mi się podoba...nawet bardzo ..choć jednak ja bym stawiała że to pokój chłopca ) ...a zabawki??? ...pytam z ciekawości ..nie widziałam zabawek ....gdzie są?