Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madzenka 06:40, 22 kwi 2016

lindsay80 napisał(a)
porcja zdjęć pyszna, kiku piękne, a Twoje kostrzewy to nie mają teraz wcale uschniętych ździbeł, czy może już im powyrywałaś?

Edyto jeszcze w lutym całe je oskubałam, były łyse i szybko ruszyły z nowymi przyrostami. Za chwile gdy będzie bardziej słonecznie i sucho nabiorą bardziej srebrzystego koloru.
Madzenka 06:42, 22 kwi 2016

eee_taam napisał(a)
czy dałaś swoim grabom jakieś tyczki do wsparcia? bo moje chwilowo na żywioł puściłam ...ale raczej będę je wiązać ..tyczek tylko nie mam

Jeszcze nie i martwię sie , ze wiatr mi je poprzewraca. Musz kupić niskie, grube aby tylko pnie podtrzymywały, bo nie zamierzam ich prostować tylko musze ustabilizować.

Odpowiedz na reszte pytań wieczorem
Zana 06:52, 22 kwi 2016

Ooo, jak dobrze że już jesteś! Nie cierpię służbowych wyjazdów. Czy kostrzewy niebieskie można jeszcze ściąć albo podzielić? Mam trzy ogromne kępy, zaczynają czwarty sezon i wyglądają okropnie. W zasadzie jestem bliska ich wywalenia.
ana_art 07:45, 22 kwi 2016

u Ciebie magnolie przekwitają a u mojej sąsiadki jeszcze w pąkach
Olili 08:09, 22 kwi 2016

Podglądam Twój wątek systematycznie. Nie piszę ,bo nie mam nic mądrego do napisania,dziś wpisuję się ,bo ....skoro już mi się śniło,że ja Twój ogród i ten "pomarańczowy" fragment elewacji na żywo widziałam to uznałam,że wypada ślad po sobie zostawić
nawigatorka 08:12, 22 kwi 2016

Wojaży nie zazdroszcze.tak jak mojemu M... alebjak juz wrocisz to przynajmniej elewacja nowa bedzie.a nam pozostanie wzdychac buziki
Mixtoorka 09:15, 22 kwi 2016

Madzenka napisał(a)

I wczoraj nie rozumiał po co ja poprzednie wykopałam... tak jak rok temu dziwił się dlaczego jedną kostrzewę siną wymieniam na drugą..

Oj, bo jak się ma idealny ogródek,a ma być perfekcyjny to trzeba zmieniać z dobrego na lepsze ah Ci mężczyźni...

Wzdycham w zachwycie
ocia79 10:04, 22 kwi 2016

Madzen pięknie u Ciebie.

Daj namiary na kubiki co wspominałaś o nich u Magdy.

Czekam na zdjęcia elewacji.
ren133 10:42, 22 kwi 2016

Madzenka napisał(a)

Kupuj jaskry, nawet sie nie zastanwiaj. Na zywo sa pięć razy ładniejsze. Az kują w oczy swoimi różyczkami kwiatów, po prostu cudo i wcale nie przekwitają, trzymaja bardzo długo kwiaty, nieważne czy w deszczu czy palącym słońcu!
Jesli znajdę białe to będą w szarych donicach

No właśnie miałam pytać czy są białe jaskry Piękne są te u Ciebie ale różu ci u mnie dostatek Do kiedy one kwitną?
ren133 10:47, 22 kwi 2016

Madzenka napisał(a)
Hakone (przed runianką) w oczekiwaniu na sadzenie.. Czekamy aż ciemierniki przekwitną i wtedy bedzie podmianka pod magnolią

Marzenko
Jaką masz hakone? tą bardziej zieloną? potrzebuję z 7 sztuk kupic na moją nową rabatę chyba macra na słońcu da radę?