Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Mój jesienny ogród 07:32, 06 mar 2013

Do góry
Nie wytrzymam i wstawię te orły bo są cudne, niech wszyscy zobacza.

Robert podziękowałam Ci za ten prezent u siebie ale jeszcze raz uściskam Cię tutaj.
A miało być tak pięknie.... 07:30, 06 mar 2013

Do góry
Zobaczcie dziewczynki co wczoraj nabyłam sobie w Auchan
Ogród w skali mikro :) 07:27, 06 mar 2013

Do góry
Gośku , Agnisu , Zetko ...; u mnie jest na zasadzie : mówisz - masz( przynajmniej na forum )

Da-dammmmm ... Moje serducho ... Szuka jeszcze swojego miejsca na ziemi

Poznajemy ptaki 07:24, 06 mar 2013

Do góry
Zdjecia Roberta. Orzeł bielik amerykański.

Rododendronowy ogród II. 07:20, 06 mar 2013

Do góry
Klamber napisał(a)
Witaj Bogdziu, powinienem z tym prezentem poczekac na 900 stronkę, ale nie wytrzymał bym. W końcu udało mi się sfocić Bielika amerykańskiego. Od 4 dni je obserwuję i w końcu się udało. W piątek stopniał lud na Mc kay, tam gdzie gęsi zrobiłem i od tej pory koczują nan topolach rosnących przy brzegu, siedzą jak sroki, przepiękny ptak. Tu jest jak na safari, 10 minut wcześniej widziałem Bizona ale miałem założoną lufę i stał za blisko, nie mieścił mi się w kadr a że był na zakręcie to szybko mi znikł ale złapie go za którymś podejściem, wiesz że jak się na coś zawezmę, to muszę dopiąć swego. Teraz nie ma śniegu to nie widzę kojotów, teraz codziennie będę woził sprzęt na kolanach. Wszystkie foty zrobiłem dzisiaj. Napewno uda mi się zrobić lepsze ale na razie pokazuję co mam. Pozdrawiam Cię serdecznie.

Robert wielkie dzięki . Prezent nadaje sie na milionową stronę. Są prześliczne , w dodatku nie jeden ale pewnie parka i jeszcze młody.No i ten w locie. Napatrzec się nie mogę. Ten biały kolor i żółty dziób no cudne.Widok, sroka i dzięcioł też świetne ale te orły to mistrzostwo. Należą Cie wirualne całusy. Wyjatkowe zdjecia, powiększyłam i oglądam szczegóły. Wielkie dzięki , świetny z Ciebie Kumpel i Przyjaciel.
Mój jesienny ogród 07:11, 06 mar 2013

Do góry
Witajcie, dziś udało mi się sfocić Orły ale wstawiłem je u Bogdzi, ja będę pokazywał dalej fotki z góry Knox. Dziś boli mnie głowa i nie mam siły na pisanie, więc będzie krótko.
Haniu, napisz czy widziałaś dziś klucze, tu trawy już puszczają i to ładnie. Chałupka olbrzymia można z powodzeniem bawić się w chowanego a nawet w podchody, jest cała podpiwniczona i ma jescze piętro.
Pozdrawiam, do jutra.

Rododendronowy ogród II. 06:37, 06 mar 2013

Do góry
Witaj Bogdziu, powinienem z tym prezentem poczekac na 900 stronkę, ale nie wytrzymał bym. W końcu udało mi się sfocić Bielika amerykańskiego. Od 4 dni je obserwuję i w końcu się udało. W piątek stopniał lud na Mc kay, tam gdzie gęsi zrobiłem i od tej pory koczują nan topolach rosnących przy brzegu, siedzą jak sroki, przepiękny ptak. Tu jest jak na safari, 10 minut wcześniej widziałem Bizona ale miałem założoną lufę i stał za blisko, nie mieścił mi się w kadr a że był na zakręcie to szybko mi znikł ale złapie go za którymś podejściem, wiesz że jak się na coś zawezmę, to muszę dopiąć swego. Teraz nie ma śniegu to nie widzę kojotów, teraz codziennie będę woził sprzęt na kolanach. Wszystkie foty zrobiłem dzisiaj. Napewno uda mi się zrobić lepsze ale na razie pokazuję co mam. Pozdrawiam Cię serdecznie.

Ogród mały, ale pojemny;) 06:29, 06 mar 2013

Do góry
ele2001 napisał(a)

Ja mam chyba głupie pytanie..... To cięcie było rozłożone na kilka lat czy w jeden dzień z poczochranego stozka dwie kulki ze stożkiem zrobiłeś????????
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 06:16, 06 mar 2013

Do góry
Madżenko co to za roślina? Ta bordowa "trawa"

I jeszcze powiedz mi, czy te dwa drzewka na wysokim pniu, przed tarasem to wiśnia possardi?

Ach, jestem nieodmiennie zachwycona Twoim ogrodem- część pomałpuje, ale przecież się nie obrazisz
Mój kawałek raju II 01:31, 06 mar 2013

Do góry
Dobranoc
Co z tym ogródeczkiem począć 01:24, 06 mar 2013

Do góry
Ewa pozdrawiam wiosennie, fajne macie przemyślenia z dziewczynami
Nigdy nie mów nigdy 00:55, 06 mar 2013

Do góry
Dużo pisania..... a dziś skończyłam robotę i idę spać.. poza tym eMa muszę do udzielania informacji uruchomić..
Myślę nad jakąś fajna wylewką nad kamieniem..jak coś wam wpadnie w oko to dawać znać..
A jutro opiszę jak nasze jest zrobione
My robiliśmy je z myślą o ptakach by miały wodę .. a my co oglądać Ptaki i pies uwielbiają to źródło wody

Zielony Punkt - ogród Finki 00:54, 06 mar 2013

Do góry
finka napisał(a)
no to jeszcze raz po oczach oczarem

Czemu ja do tej pory go nie kupiłam? jest śliczny i jednak żółty najbardziej efektownie wygląda, krokusiki śliczne, pozdrawiam
O....! 00:25, 06 mar 2013

Do góry
Zbysiu, Irenko, Haniu, Madżenko, Gabrielo I Aniu - dzięki za odwiedziny pozdrawiam Was miło, a jutro robię rajd po Waszych ogrodach
Marzenko, lawendę w kilku miejscach juz cięłam, podobnie jak różne inne rośliny ( głównie krzewy - te co trzeba...)
Ania, krokusów jeszcze nie ma u mnie, na fb wstawiłam z tamtego roku

wiosna bardzo powoli nadchodzi...

lawenda przy murze ( tej nie ruszałam teraz, bo mocno przycięłam ją jesienią )

na skalniaku hebe, goździki i barwinek

pąki białego bzu

i bazie...
Projektowanie zieleni na tarasie/ balkonie 00:20, 06 mar 2013

Do góry
Brzoza i derenie Sibirica jesienią

Projektowanie zieleni na tarasie/ balkonie 00:18, 06 mar 2013

Do góry
Tu masz zdjęcie choiny kanadyjskiej

W cieniu - zacieniona 00:18, 06 mar 2013

Do góry
bogumila_bienko napisał(a)
Dlatego sieję,u mnie późna wiosna i długo czekam na te siane w gruncie.Pozdrawiam.

Ale w tamtym roku jakoś szybciej i tak wszystko u Ciebie na Zacienionej ruszyło
Mój kawałek raju II 00:06, 06 mar 2013

Do góry
barbara_krajewska napisał(a)
Fajnie, że ten jałowiec sprzed okna zniknął. Nowe wyzwanie przed Tobą

Mam co nieco narysowane, zobaczymy jak wyjdzie drugiej strony nie ruszałam bo tam się płoży jak rzeka wiciokrzew i fajnie to wygląda i tam tak nie zacienia i pięknie pachnie
W cieniu - zacieniona 23:47, 05 mar 2013

Do góry
bogumila_bienko napisał(a)

Bogusiu,Ty wiesz co lubię
Roztoczańskie klimaty 23:25, 05 mar 2013

Do góry
Zeta napisał(a)
Pokaże wam fajne donice .....nowa dostawa w obi..

Bardzo fajne donice, trzeba się trochę też po sklepach po szwędać pozdrawiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies