Wiosennie już u ciebie
a nam z Anitką, tak nieplanowane wyszło, że Ania i Anitka będą w tym samym czasie co my
ale będzie frajda
szalejesz, 300!!!! i wiosna juz u ciebie i ja moją zostawiam
kiedy te czosnki bujnęły, nie było ich widać! tu mam ich 3 rodzaje, białe, różowe i fioletowe i 3 różne wysokości, ciekawa jestem, czy wszystkie wyjdą i zakwitną?
Pochorowało się i mnie i mężowi, powikłane jakieś, ale już lepiej, oby całkiem odpuściło, bo zaraz wyjazd
Waligóra, to mój mąż, tak ochrzciła go Bożenka, fajnie i pasuje
Czy taki włos, czy inny, dusza u ciebie młoda i humor i siłą, a to najważniejsze, pozdrawiam i pogody życzę
zostawiam moje pierwsze krokusy
i jak zwykle przy okazji karmienia psiaków, podrapania za uszami i tańca powitalnego, miski wody...w ogród.korci zobaczyć, co się dzieje! jutro wyłażę i robię oprysk rh, nawozy i cięcie róż, ubiorę się odpowiednio
bratki posiały się w wielu miejscach, jak podrosną usadowię je w jednym miejscu, w grupie...mam białe i fioletowe
Aniu, biednaś, wiem jak to jest, ale jak nie wyleżysz, pójdą powikłania i może być gorzej!
sprint po ogrodzie zrobiłam, moje krokusy kwitną, jakieś duże są, kiedyś miałam mniejsze, ale gdzieś przepadły, buziam was wszystkich
zostawiam moje krokusiki