Witaj Anula, alarm Cię nie obudził? Dopiero wyło u mnie. Kocisko wskoczyło na kuchenny parapet. Tutaj jeszcze żaden kot nigdy nie wskoczył. Twój Alex jest taki skoczny?
A zamiast 2 silberspinner'ów mogę dać 2 x morning light? Tam między żurawkami a klonem ma jeszcze być kamień no i placyk na krokusy - dawać na to miejsce żurawki żółte? (mam 3 szt z przodu electric lime, które ie dają rady ze słońcem do południa, to mogę je tam przesadzić)
3 to chyba za mało do kamyków (usuń je). Dalej np cyprysiki Filfera Aurea Nana 5 szt w tym wąskim pasku.
Kurczę, też mi się ten ogród podoba szalenie, to jakaś choroba... nawet kolor tego klinkieru ładnie wygląda.
Danusiu, większą frajdę masz z robienia projektu czy jego realizowania?
Klinkier nazywa się NIGHT
Wolę realizować, zdecydowanie Akcja jest dla mnie emocjonująca i jak się zmienia ogród,a właściwie nieużytek.
Od śmieciowiska do ogrodowiska.
Uff - zacząłem o 8 i z przerwami skończyłem teraz. Coś pięknego. Gratuluję Danusiu Tobie i Witkowi. Oj mało jest takich firm . Powiem nieskromnie że jak dla mnie to jest najpiękniejszy ogród w Twoich aranżacjach. A ile dla nas inspiracji i przykładów. Danusiu jesteś wielka !!! Dlatego że robisz takie wspaniałe projekty oraz dlatego że wobec takiej wiedzy i praktyki jaką posiadasz , spokojnie patrzysz na nasze często nieudolne kombinacje z naszymi ogrodami.
Zbysiu, nie mów tak
Zawsze powtarzam: jestem lekarzem od ogrodów a lekarza nie można się wstydzić. Po to tu jestem, żeby pomagać upiekszać na ile tylko zdołam nadążyć za Waszymi ogrodami