Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

W kamiennym kręgu od początku 17:57, 13 lut 2013

Do góry
Dzięki za odwiedziny
Z tymi tulinanami to jest tak; co roku wykopuję tylko część, zazwyczaj tą rabatę na której zaczynają się robić mniejsze , natomiast te na których najbardziej mi zależ wykopuję corocznie i jak to z bzikiem bywa dokupuję po kilka sztuk nowych odmian Mam ich ok 50
Oto kilka z nich

Ogrodowy spektakl trwa ... 17:50, 13 lut 2013

Do góry
Witaj Mira jestem pod wrażeniem aż dech zapiera baaaaaaaaaaaaaaadzo mi się podoba a ławka prześliczna p s chyba mam taki sam stolik
Ogrodnik Mimo Woli cd 17:28, 13 lut 2013

Do góry
asc napisał(a)

Ale mi ten bez zapachniał, naprawdę . To jest siła sugestii.

Zastanawiałam sie czy to nawet nie jest Twój bez.. też tak pod siatką rośnie i też takie masz

Dobrze myślisz , właśnie tego bzu sadzonkę Ci dałam.

Ha, ale ze mnie detektyw - inwektyw

Za to szukając kuponu rabatowego na nasiona znalazłam opakowanie z moich krokosomii Luciferków... Kuponu rabatowego za to nie znalazłam....
W ogrodzie już kilka kwiatków oczara rozkwitło.. szkoda, że tylko żółty zakwitnie, czerwony kiepsko zniósł przesadzanie.. i nie będzie kwiatków.

To moje zimujące krokosomie.. opakowanie z cebulek Kupione w jakimś markecie. U nas są one w każdym

Aniu nawet dziś zrobiłam wypad do Łodzi i byłam w kilku, nigdzie nie było, wogóle nic ciekawego nie ma , podstawowe nasionka i kwiaty które już wszyscy chyba mają.Nawet nawozu do trawy nie mogę kupic , nie wiem czy jeszcze za wcześnie na takie zakupy? wprawdzie nawozy malutkie były ale ja potrzebuję ze trzy worki po 25 kg to nie będę kupowac paczek po 1 kg.
Rododendronowy ogród II. 17:22, 13 lut 2013

Do góry
asc napisał(a)
Historia odnalezienie opakowania u mnie.... to opakowanie z moich Luciferków.... z piekła rodem... w każdym markecie tej firmy sprzedają cebulki.

U mnie w żadnym markecie nie widziałam cebulek z tej firmy a jej marketów też nie ma. Tak łatwo jest kupic tylko w Rzeszowie.
W cieniu - zacieniona 17:10, 13 lut 2013

Do góry
Wschodził dwa tyg., -biały hibiskus...
Rododendronowy ogród II. 17:00, 13 lut 2013

Do góry
Historia odnalezienie opakowania u mnie.... to opakowanie z moich Luciferków.... z piekła rodem... w każdym markecie tej firmy sprzedają cebulki.
Ogród u stóp klasztoru 16:59, 13 lut 2013

Do góry
Historia odnalezienie opakowania u mnie.... to opakowanie z moich Luciferków.... z piekła rodem... w każdym markecie tej firmy sprzedają cebulki. I te najzwyklejsze krokosomie u mnie zimują.. przysypuję tylko korą..
Ogrodnik Mimo Woli cd 16:56, 13 lut 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Ale mi ten bez zapachniał, naprawdę . To jest siła sugestii.

Zastanawiałam sie czy to nawet nie jest Twój bez.. też tak pod siatką rośnie i też takie masz

Dobrze myślisz , właśnie tego bzu sadzonkę Ci dałam.

Ha, ale ze mnie detektyw - inwektyw

Za to szukając kuponu rabatowego na nasiona znalazłam opakowanie z moich krokosomii Luciferków... Kuponu rabatowego za to nie znalazłam....
W ogrodzie już kilka kwiatków oczara rozkwitło.. szkoda, że tylko żółty zakwitnie, czerwony kiepsko zniósł przesadzanie.. i nie będzie kwiatków.

To moje zimujące krokosomie.. opakowanie z cebulek Kupione w jakimś markecie. U nas są one w każdym
Ogrodnik Mimo Woli cd 16:53, 13 lut 2013

Do góry
jagoda99 napisał(a)
Cala nasza Ania z okazji Twoich 19 urodzin zycze Ci zebys zawsze byla soba nigdy sie nie zmieniaj. Zawsze siej tylko panike i zamieszanie my to kochamy .
Kochamy Ciebie i Twoje poczucie humoru.
Zawsze badz usmiechnieta i zdrowa.

kwiatki dla Ciebie

Jagódko cieszę się, że się odkopałaś z tych zasp śniegu...... i przybyłaś do mnie. Tragedia tyle śniegu mieć, a z drugiej strony... TO JEST ZIMA.... Oglądając ja u Ciebie miałam wrażenie że cofnęłam się do lat dzieciństwa i nie wnuczka, a ja zjeżdżam w tym śniegu na tyłku Pamiętam wycięte chodniki , że nic nie widziałam , szłam jak w tunelu......
Dzięki za kwiatuszki.
Ogrodnik Mimo Woli cd 16:39, 13 lut 2013

Do góry
Cala nasza Ania z okazji Twoich 19 urodzin zycze Ci zebys zawsze byla soba nigdy sie nie zmieniaj. Zawsze siej tylko panike i zamieszanie my to kochamy .
Kochamy Ciebie i Twoje poczucie humoru.
Zawsze badz usmiechnieta i zdrowa.

kwiatki dla Ciebie

Ogród u stóp klasztoru 16:24, 13 lut 2013

Do góry
Grażynko cześć mam od koleżanki , a część kupowałam wysyłkowo , ale ten z wysyłki był w tamtym roku jak badylek , tak więc nie polecam nawet tego sprzedawcy

ta kopka z pierwszej foty to super odmiana . polecam kupować te średnie wysokości , bo te wysokie pokładają się

a to wspomniany okaz z internetu ...ale jestem dobrej myśli że się teraz zbierze do rośnięcia

Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek 16:18, 13 lut 2013

Do góry
Słuchajcie,szukając przed chwilą wiosny na moim podworku,zrobiłam niesamowite dla mnie odkrycie,a mianowicie tył mojej stodoły-nigdy nie zwracałam na niego uwagi-no bo na co tu się patrzeć?A dzisiaj popatrzyłam na tą ścianę okiem ogrodowiskowym i stwierdziłam, że jest to piękna plecionka
No osądżcie sami,czyż nie jest ładna?

Trzmielina - Euonymus 16:07, 13 lut 2013

Do góry
Trzmielina jako roślina zadarniajaca pod brzozą

Przy strumieniu 'sunspot'
Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek 16:03, 13 lut 2013

Do góry
Ewuś pozazdrościłam Ci że poszłaś porobić zdjęcia nadchodzącej wiosny więc pobiegłam i ja,no ale cóż,ziemia zamarznięta,wieje zimny wiatr,nie znalazłam większych oznak wiosny,tylko takie maciupeńkie:

Mój kawałek raju II 15:32, 13 lut 2013

Do góry
Ania piękny czysto biały, M je bardzo lubi ale w zeszłym roku wybrała sobie takie coś

Rododendronowy ogród II. 15:01, 13 lut 2013

Do góry
hanka_andrus napisał(a)
Tulę, buźkam!

Haniu miło Cię widziec tym bardziej że ja wczoraj chyba u Ciebie wcale nie byłam. Dzięki że zajrzałas. Buziaki przesyłam.
Działka prawie w Borach Tucholskich 14:52, 13 lut 2013

Do góry
miałem jeszcze rok temu - sosna himalajska Zebrina 3lata się męczyła i ostania zima rozwiązała problem - zwykłą himalajską 1,5m też takie jest życie ogrodnika w tym miejscu rosna juz dwie daglezje Glauca Pendula i Graceful Grace (Gosia będzie sprawdzać co to jest)

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 14:37, 13 lut 2013

Do góry
Aniu ale przednią krawędź tej trumny mieliśmy obłożyć drewnem, dokładnie jak tutaj:

Też miałam takie przemyślenia, zwłaszcza że to na krawędzi trawnika...
ale gość się nie odzywa, pewnie będzie drewno.

pozdrawiam!
Kolorowe rabaty 14:30, 13 lut 2013

Do góry
hanka_andrus napisał(a)
Wpadłam, żeby od Ciebie zdrowia trochę pożyczyć, a Ty co w betach?
Wobec tego Tobie pożyczę poprawy!
Buziaczki!

Haniu to ja też zdrowia ci życzę .Ode mnie to fakt zarazić się tylko możesz ))))))
Kiedyś to chyba zelży nie ...?

Nie leżę w betach,ale już pod wieczór mnie ciągnie do łóżka.Nie wychodzę drugi dzień z domu bo przez to bieganie tak mnie zmogło.Ale i chłopcy nie czuli się dobrze ten tydzień przed feriami nie puściłam ich do szkoły.
Teraz zrucają mnie z kompów bo ferie
Kolorowe rabaty 14:30, 13 lut 2013

Do góry
hanka_andrus napisał(a)
Wpadłam, żeby od Ciebie zdrowia trochę pożyczyć, a Ty co w betach?
Wobec tego Tobie pożyczę poprawy!
Buziaczki!

Haniu to ja też zdrowia ci życzę .Ode mnie to fakt zarazić się tylko możesz ))))))
Kiedyś to chyba zelży nie ...?

Nie leżę w betach,ale już pod wieczór mnie ciągnie do łóżka.Nie wychodzę drugi dzień z domu bo przez to bieganie tak mnie zmogło.Ale i chłopcy nie czuli się dobrze ten tydzień przed feriami nie puściłam ich do szkoły.
Teraz zrucają mnie z kompów bo ferie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies