Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Anabell 21:31, 06 kwi 2013

Danusia jak wróci będzie miała robotę, założyć specjalny wątek i przenieść całe śledztwo oddzielnie.
monteverde 23:34, 06 kwi 2013

Joanka napisał(a)

Wiadomo, RZECZNIK....... hihihi......

Brawo Gosia
monteverde 23:35, 06 kwi 2013

Anabell napisał(a)
Danusia jak wróci będzie miała robotę, założyć specjalny wątek i przenieść całe śledztwo oddzielnie.

A czemu?
monteverde 23:37, 06 kwi 2013

Kasiek napisał(a)
Sebastian....

Madzenka 00:19, 07 kwi 2013

Sebek napisał(a)
Już wszystko wiem

Gdy zadajesz pytanie w rodzaju: „Czy wiesz, że słoń to jedyny ssak, który nie umie skakać?” albo: „Słyszałeś, że żyrafa potrafi sobie czyścić uszy językiem?”, uzyskujesz na moment przewagę, którą warto wykorzystać, żeby osiągnąć swój cel...

Z drugiej jednak strony można uzyskać przewagę używając przemocy....I tak właśnie jest w przypadku tego porwania.... Tak czy inaczej to sprawa wagi kosmicznej.....

Do zdarzenia doszło całkiem niedawno.....bo wczoraj Witold M. i Hanna S.dopuścili się rozboju w mroczny dzień....5.04.2013 roku o godzinie nie mam pojęcia której porwali Danutę Młoźniak zakładając jej szalik na oczy i wsadzając pospiesznie do samochodu...Dla nich cel porwania był znany od początku, Danuta niestety nie znała powodów i siedziała cichutko jak miś pod miotłą.....A jak wiemy porwanie jak i życie bywa różne.....kwadratowe i podróżne.....porywacze wybrali drugą opcję....Docelowym miejscem podróży są Niemcy....I jego stolica Berlin....W miejscu tym przez dwa dni w roku odbywa się kiermasz roślin rzadkich - eden ogrodników zmęczonych długą zimą.... I tam właśnie znajduje się Danusia
Nakupiła masę roślin

Jak na rzecznika przystało relacja znakomita!
barbara_kraj... 00:26, 07 kwi 2013

Gosia, Tyś od początku w tym palce maczała I na dodatek jesteś w spółce z 'porywaczami'!
monteverde 00:33, 07 kwi 2013

barbara_krajewska napisał(a)
Gosia, Tyś od początku w tym palce maczała I na dodatek jesteś w spółce z 'porywaczami'!

Basiu trafiony, zatopiony
Gardenarium 08:48, 07 kwi 2013

Kochani, wybaczcie mi ten numer Ale to wszystko była wielka tajemnica i konspiracja, a nawet spisek, bo Grzesio nawet tak udawał że się nie domyśliłam co się święci w piątek wieczorem.

Relacja z wyjazdu jest tutaj https://www.ogrodowisko.pl/watek/3066-kiermasz-roslin-w-ogrodzie-botanicznym-w-berlinie-berliner-staudenmarkt-2013

Żeby było śmiesznie, byłam w piątek u Hani i nic, nic a nic się nie wydała, po czym wpadła o 18 i mówi:
Danuś, jesteś porwana pakuj się Kalosze, aparat, majtki, piżamka i karty do aparatu, To niespodzianka
To niesamowite, nikt mnie jeszcze w życiu takiej niespodzianki nie zrobił No i pojechaliśmy

Tajemnica była cały czas nie odkryta

Tutaj wprowadzamy się do hotelu

a tutaj sama się zamknęłam w komórce Na chwilkę

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 08:49, 07 kwi 2013

Tutaj nadal nie wiem, gdzie jedziemy, domyślam się tylko, ale nic, źle myślałam, typowałam Holandię

Porywacze są upijani piwem

Instagram Ogrodowiska
popcorn 08:49, 07 kwi 2013