Mój jesienny ogród
06:29, 12 mar 2013
Witajcie, mam złą wiadomość, będę dłużej pracował i nie wiem czy codziennie dam rade pisać i przyrzekłem że będę się kładł najpóźniej o 22;30, gdyż wczoraj ledwo zjechałem do domu, ta jazda po górach mnie wykańcza.
Białafiolet, to i tak stare zdjęcia, może pokażę jutro te z niedzieli.
Haniu, jak zwykle dziękuję Ci za miłe słowa i za link do mojej ulubionej Biebrzy.
Maju, dzięki za odwiedziny, ciekawe jak nasze wymiankowe rośliny będą nam rosły.
Irenko, witam Cię, w Twoim ogrodzie na pewno już wiosna, muszę wskoczyć do Ciebie, miła
Dziś pokażę końcówkę z wodospadu, czuli zabudowania po starym dworze i okoliczne widoki.
to dwa widoki na górze wodospadu.
to na dole
Pozdrawiam i życzę miłego dzionka.
Białafiolet, to i tak stare zdjęcia, może pokażę jutro te z niedzieli.
Haniu, jak zwykle dziękuję Ci za miłe słowa i za link do mojej ulubionej Biebrzy.
Maju, dzięki za odwiedziny, ciekawe jak nasze wymiankowe rośliny będą nam rosły.
Irenko, witam Cię, w Twoim ogrodzie na pewno już wiosna, muszę wskoczyć do Ciebie, miła
Dziś pokażę końcówkę z wodospadu, czuli zabudowania po starym dworze i okoliczne widoki.
to dwa widoki na górze wodospadu.
to na dole
Pozdrawiam i życzę miłego dzionka.
Dzięki, i dla mnie te informacje są ważne. Mój ligustrowy żywopłot ma juz 4 lata, tnę go 2 razy w roku ale kiepsko sie zagęszcza i słabo przyrasta. Zrobiłam błąd bo po wypieleniu w ubiegłym roku zasypałam pod nim korę, jaka została mi od rabaty kwasolubnych, nie przekompostowaną tylko zwykłą, i nawoziłam go granulkami.. to pewnie dlatego nie wiedziałam jak należy z nim postępować.