Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

akanta 19:13, 04 kwi 2013

hanka_andrus napisał(a)
Zaglądam, czy już po śniegu? Łąka nadesłana pięknie kwieciem ustrojona! To lubię.

Witaj Haniu.Zostawiłam Danusi tą zieloność ...przez wielką naszą tęsknotę ... A u mnie dziś pada ,śniegu do kolan ,mokra bryja a odrzucić to z wjazdu ....niezła siłownia.!
AgnieszkaW 19:39, 04 kwi 2013

Witaj sąsiadko. No to co, zaczynamy prace ogrodowe w przyszłym tygodniu? Jak myślisz, uda się? Serdecznie pozdrawiam
dajana 13:04, 05 kwi 2013

akanta napisał(a)
Ale masz dużo skrzydlatych gości Danusiu,jak przystało na czarodziejskie miejsce.Z pewnością się odwdzięczą ...to dobra inwestycja .A jaka przyjemność z patrzenia ! Pozdrawiam....liścik wysłałam na EDa...a co ci tu zostawić.....może wspomnienie ...zielono mi.....

Wiatam cię Aniu kochana Własnie takiej łąki ,zieleni i tych kwiatuszków w trawce mi brak .Na pokrzepienie serca mam na pulpicie przepiekny kawałek swojego przyszłego ogrodu. Ktos wystawił dom z ogrodem do sprzedazy kiedy tam weszłam oniemiałam z wrazenia a ze to tereny blisko mnie to nawet dopasowany ten ogród idealnie do moich marzeń .Jestes nareszcie! to znaczy że wiosna czy tez lato juz blisko .To prawda ze te moje ptaszki umilały mi zycie przez cała zimę One nie mają ochoty ode mnie odejśc ,chyba im dobrze Juz sie nawet mnie nie boją Znają mój kazdy ruch, kiedy wychodzę z wiaderkiem wiedzą że będzie wyżerka Ich spiew i cwierkanie słyszę nawet przy zamknietych oknach tyle ich siedzi na drzewach .Dziekuje za kawałek twego raju ,poczułam sie bardzo blisko ,wiesz czego Ściskam !
dajana 13:12, 05 kwi 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Witaj sąsiadko. No to co, zaczynamy prace ogrodowe w przyszłym tygodniu? Jak myślisz, uda się? Serdecznie pozdrawiam

Witaj Agusiu! miec taką sąsiadkę to trzeba miec szczeście. Chyba je mam ,nie zpomniałam o tobie prawie codziennie gapie sie na twój ogród ale bardziej milcząco .Przydzie czas to tak sie rozgadam że mnie w koncu od siebie wykurzysz hi,hi.Marzy mi sie kiedy juz wszystko sie zazieleni i rozkwitnie cichaczem podejrzec twój ogród w realu Dotknac tego piekna , przysiaśc gdzies chocby na trawce i poczuc jak to jest miec juz ogród na dodatek tak piękny.Mam nadzieje Agusiu ze niebawem ruszymy ze swoim sprzetem do ogrodów Juz przerabiam nózkami zniecierpliwiona ale chyba wszystkie juz tak mamy.Serdecznie cię pozdrawiam
dajana 13:15, 05 kwi 2013

Niestety Haniu u mnie nie tak prędko zginie snieg Zbyt duzo tego puchu, gdyby chociaz słońce swiecilo to prędzej a tak szaro wietrznie i ponuro.Miłego dnia dnia Haniu pomimo aury nas otaczajacej
bogumila 14:06, 05 kwi 2013

...cichutko spaceruję...serdecznie pozdrawiam.
dajana 14:11, 05 kwi 2013

bogumila_bienko napisał(a)
...cichutko spaceruję...serdecznie pozdrawiam.

Bogusiu a po czym tak spacerujesz kochana ? U mnie nie ma po czym, ani ogrodu ani kwiecia no chyba ze ptaszki podziwiasz to co innego .Nudno prawda? Jeszcze troszke wytrzymamy a potem szaleństwo ogrodowe .czego ci jak najprędzej zyczę.Pozdrawiam miło i dziekuje za wizytę
Bogdzia 14:40, 05 kwi 2013

Myślę ze na przetrzymanie zimy super sposobem jest karmienie ptaków. Mozna sie im przygladac godzinami . Jak przyjdzie lato ciekawych rzezy jest więcej ale zima u mnie należy do ptaków i u Ciebie widzę ze tez. Pozdrawiam Dajanko , dzięki za wizytę u mnie.
AgnieszkaW 16:49, 05 kwi 2013

Dajano, mieszkasz niedaleko, więc na pewno się kiedyś spotkamy....u mnie
aneta230972 23:57, 05 kwi 2013

Dajanko fotka z wczoraj

Pozdrawiamy "wiosennie"