Może pionowe zdjęcia będę wstawiał z fotosika
Michaliny życzeniem był pokój z "egzotycznym" klimatem i w tym kierunku będziemy dążyć. Bambusy wymyśliła sama, nawet znalazła w sieci sklep !
Wiosna chyba coraz bliżej. Tylko czy to będzie wiosna, czy od razu lato ?
Ostatnie lato było u nas super i mamy nadzieję, że się powtórzy !
No ja też zauważylam Danuusiu, że jak na Ciebie to zakupki oszczędne horti w jakiej byly cenie, ja o 5.00 rano jadę na giełdę po swoje, zobaczymy co kupię a ten wianek to ślicznie rozjaśniał by moją podcień pozdrawiam
Wczoraj dla poprawienia humoru poszłam do fryzjera, kupiłam sobie nową torebkę, od kilku dni nie palę, i jestem taka szczęśliwa że nawet mi śnieg za oknem nie przeszkadza
Pięknie świeciło słońce przez 2 dni .od razu chce się żyć .
...chyba nie...widziałam też duże wysiewy u dziewczyn...tylko ja zaczynam zawsze wcześniej...na zacienionej wszystko później i muszę wsadzić coś podrośniętego żeby zobaczyć kwiaty.
Zapomniałam podziękować za życzenia imieninowe. Czytałam je jak byłam u dzieci, ale tak mnie wnuki absorbowały, że nie miałam czasu wejść na forum.
Jeszcze jedno zdjęcie z parku, w tym było jakoś pusto o tej porze.
A to miłość mojego życia, mój wnuczek Adaś.
Pola bardzo podoba mi się twój ogród Twoja ławka w otoczeniu hortensji to mój numer 1, no i super weranda Tak sobie myślę, że właśnie chyba prosciej taki mały ogród zagospodarować niż wiele arów.
A to park o którym wspomniałam, oczywiście jego mały kawałek, bo park jest duży.
Pełno tu ptactwa, takich gęsi jeszcze nie widziałam, są ufne, nie boją się ludzi.
Było fajnie, nawaliła tylko pogoda, ale cóż, pogody nie możemy sobie wybrać.
Może nareszcie wiosna do nas zawita, bo wystawia naszą cierpliwość na wyjątkową próbę.