Nie Safoyo, wiosną przytnij 1/3 żywopłotu, ona sam tak się poprowadzi, bo gałęzie mu tak rosną.
Tylko trzeba ciąć co najmniej dwa razy w roku, nie żałować od początku.
A może Danusia po prostu śpi - a jak nie to już na pewno ma chrosty na języku przez Was
Jakie śpi? Sebciu bój się Matki, do 1 w nocy projekt robiłam, ale będzie fajny ogród...zero trawnika.
Zaraz jadę go zatwierdzić. Ostatnia chwila wybiła, musiałam w końcu wziąć się za robotę
Wiecie, że nie umiem leniuchować.
Ale dziś zdjęcia będą, tylko najpierw dowód rej, muszę przedłużyć szybko, bo przegląd się kończy
Ooo a tu dzisiaj ani jednej nowej fotki nie ma ??
A taka byłam ciekawa jak prace postępują i co nowego dzisiaj Danusia posadziła....
Wczoraj nieciekawe prace, ja jeździłam i gadałam gadałam, przegadałam cały dzień, a Wicio nie miał aparatu.
Ale dziś nadrobimy, bo na razie placyk z kostki układamy.
Piękne są Fajnie pooglądać te piękne kwiaty na Ogrodowisku U mnie, niestety, nie wzeszły. Może w przyszłym roku się uda
Na pewno wzeszły tylko kiełkują miesiąc, zniecierpliwiłaś się, potem wzeszły ale są podobne do chwastów i wypieliłaś przez pomyłkę. U wszystkich chyba wzeszły. Kto pielił ogródek?'7
Ja Danusiu pieliłam Pewnie tak było, że potraktowałam je jak chwasty
Bogusławie, żywopłot z buka jest cudny. Nawet zimą trzyma liście. Choć nie wiem, co to są kandelabry w ogrodzie ...?
Wiem, co pisałam kandelabry..
Otóz opisywałam żywopłot strzyżony z grabu i buka, który ma poziomo gałązki, jak kandelabry. To porównanie spodobało się Bogusiowi.
Oto jak wyglądają kandelabry inne niż wcześniej pokazałam