Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z lustrem

Ogród z lustrem

Gardenarium 17:23, 04 paź 2011

myszorek napisał(a)
a ja się nie wyspałam
Oj ktoś sobie szykuje Chelsea w ogrodzie - zero, normalnie zero trawnika? faaajnie, bardzo fajnie, ale bedzie buchało.Już to czuję.To wspaniałe wyzwanie

Aż sama się dziwię, że tak szybko to wymyśliłam zZero trawnika i Myszor ma rację, jakieć Chelsea się szykuje, a nawet chyba tv się załapie na tę realizację Albo po realizacji.

Dom jest piękny, właścicielka wymyśla sama wszystkie detale, nawet odlewy różne. Ale dziś nawet ja doradziłam dobrze w sprawie oświetlenia na domu i w ogrodzie.
Budowlańcy są źli, bo znów przekuwać muszą

A z ogrodu z lustrem zdjęcia będą Wiciowe, ja załatwiałam sprawy samochodowe i papierowe, żeby jutro jechać już na całość. Dziś leci linia kroplująca i nadal placyk

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 17:26, 04 paź 2011

Sebek napisał(a)
Zero trawnika - to pewnie będzie mały ogród

I tu Sebciu mocno przestrzeliłeś diagnozę, bardzo mocno, będzie labirynt chodnikowy, ściana wodna, kanał wodny, żywopłot węzłowy dwukolorowy i w nim trawy i kule kulki i kuliska, wrzosowiska, falujące trawy, hortensjowe gaje, partery bukszpanowe, różaneczniki i z ławkami placyki. No i wielka "rezydencja" dla.. ogrodnika z ... ma się rozumieć zielonym dachem.

O tarasie nie wspomnę.

A to wszystko będzie się działo u nas, na Ogrodowisku.

Instagram Ogrodowiska
Ana 17:43, 04 paź 2011

gardenarium napisał(a)

I tu Sebciu mocno przestrzeliłeś diagnozę, bardzo mocno, będzie labirynt chodnikowy, ściana wodna, kanał wodny, żywopłot węzłowy dwukolorowy i w nim trawy i kule kulki i kuliska, wrzosowiska, falujące trawy, hortensjowe gaje, partery bukszpanowe i różaneczniki, placyki z ławkami. No i wielka "rezydencja" dla ogrodnika z ma się rozumieć z zielonym dachem.

O tarasie nie wspomnę.

wow! Zbieram szczękę z podłogi - oj raj, po prostu raj będzie....
AgnieszkaB 17:43, 04 paź 2011

Jaka jestem tego ciekawa tego cacka... oj bedzie się działo działo..??
tyna 17:47, 04 paź 2011

Mnie po postu zżera z ciekawości: co dalej???
Gardenarium 17:48, 04 paź 2011

Dalej tzn za jakieś dwa tygodnie jak skończymy tutaj i zrobimy dwie małe robótki, w tym Myszorka podjazd...zaczynamy cudeńko

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 17:50, 04 paź 2011

Teraz wykończę projekcik, wkleję nowy wątek i będziemy zaczynać z tym obecnym bałaganem.
Zapomniałam napisać, że ściana wodna będzie z lustrem.

Instagram Ogrodowiska
tyna 17:54, 04 paź 2011

gardenarium napisał(a)
Dalej tzn za jakieś dwa tygodnie jak skończymy tutaj i zrobimy dwie małe robótki, w tym Myszorka podjazd...zaczynamy cudeńko

no to teraz jeszcze mi się pogorszyło.....zeżarło mnie właśnie....całkowicie z tej ciekawości
tak działa słowo " cudeńko"

PS: dziękuję Danusiu, ze można się przyglądać realizacjom
Joanka 17:56, 04 paź 2011

gardenarium napisał(a)

I tu Sebciu mocno przestrzeliłeś diagnozę, bardzo mocno, będzie labirynt chodnikowy, ściana wodna, kanał wodny, żywopłot węzłowy dwukolorowy i w nim trawy i kule kulki i kuliska, wrzosowiska, falujące trawy, hortensjowe gaje, partery bukszpanowe i różaneczniki, placyki z ławkami. No i wielka "rezydencja" dla ogrodnika z ma się rozumieć z zielonym dachem.

O tarasie nie wspomnę.

Już mi się to podoba!
tyna 17:57, 04 paź 2011

... a jak mi się podoba!!! Jak to wszystko brzmi!!!