Nie mam takich pięknych róż jak Danusia, ale moje piwonie tez pięknie pachną
Wraz z ich zapachem przesyłam serdeczne życzenia, radości, pomyślności i zdrowotności
Świetne to jest... ale pierwsza myśl.. że życia mi braknie aby takiego efektu doczekać.... druga myśł...to kto to będzie dbał..bo ja tak równo na pewno nie przytnę....
Wiec muszę pozostać przy rabacie wsiowej..a nie z Wersalu czy Dobczyc Hanuś ma rację.. to nie mój charakter
Ależ wywiązała sie dyskusja....... jakby co to mam usprawiedliwienie, że znów odłożę jej przeróbkę do następnego roku.....
Ale tym zdjęciem Wersalu Madżenko mnie ujęłaś, a raczej komentarzem do niego.... i po tym komentarzu stwierdziłam, że do Ciebie mus zaglądać..bo tu zawsze sie będzie coś działo .... pamiętasz co napisałaś?????? Bo ja tak... Jedno z najlepszych sytuacyjnych tekstów....
Witam!
Irenko, coś te moje czarowanie nie działa, bo śnieg prószy, jest -7 i wieje niemiłosiernie
Kiniuśka też zachciała mieć kwiatka w pokoju i wczoraj kupiliśmy, jej chyba najszybciej zakwitnie i może ona będzie lepsza w czarowaniu wiosny
Muszę się w końcu porządnie wziąć do ustaw, bo wtorek tuż tuż...
Pozdrawiam
Dla mnie bomba. Bardzo mi się podoba taka zieleń w tarasie. Bardzo podobają mi się też płyty i zieleń wokół nich jak u Madżenki ogorodnika
(mogłam Marzenko skorzystać z Twego zdjęcia?).
Zdjęcie poglądowe super.
Widać z tego, że nie warto od razu zabierać się do zrywania a różne opcje rozważyć. Do wiosny jeszcze 2 miesiące, na pewno wybierzesz najlepszą opcję.
Trzeba tylko przemysleć jak ustabilizować kostkę kiedy wyjmie się część.
U nas dziś też śnieg pada ale tak niemrawo..za to lodu od .......
Jak myślisz szkodzi magnoliom, kalinom i rh gruba polewa lodowa na pakach , łodygach i liściach.... jest tego od pół centymetra i więcej naokoło.... na wszystkim ..
jak w diamentowym ogrodzie.....
Sorki za zaśmiecanie Ci wątku.. ale boję się o moje dobro w ogrodzie...... i bałabym się o Twoją podróż w tych warunkach tak daleko.
Przeniosłam - nie szkodzi, nic z tym nie rób, a nawet się nie da