Robert dzieki za wszystkie ślicznosci jakie przysyłasz. Widoku tych kwiatów i zwierząt niestety Ci zazdroszczę ale cieszę sie że Ty masz tam mały raj na ziemi. Pozdrówek mnóstwo śle.
czytam.... czytam ....zachwycona z rozdziawioną miną .....
na wstępie możne pisałeś, a jeszcze nie doczytałam..... z jakiego powodu wymarło to miasto?
pozdrawiam serdecznie
wracam do czytania- pochłaniania, tak ciekawych przeżyć, jakie to, chłoniesz całym soba i nam przekazujesz
Robercie będę w tym czasie zaraz po Najbliższych dzielić się z Tobą jajeczkiem
Liczę z Twojej strony na lany poniedziałek nawet z całego kubła wody jak dawniej to bywało )))))
Zdrówka Robert,pogody ducha i wszelkich łask od Zmartwychwstałego.
Robercie, odpoczywaj po robocie i nami się nie przejmuj! My tu są wszyscy razem, nam łatwiej, a Ty na odludziu, chociaż między ludźmi! Myślę o Tobie zawsze rano! Hej!
Witajcie, dziękuję za życzenia i miłe słowa. Wczoraj tylko zdążyłem wkleić swoje zdjęcia w poznDziajemy ptaki. Dziś się odezwę jak wrócę, chodzę wczeniej spać, ostatnio za długo siedziałem i opadłem z sił. Zrobiło się już Świątecznie to pokażę kilka kościołów które ocalały ze starych dzielnic a teraz dtoją między drapaczami. Pozdrawiam przed świątecznie.