Witam
Piękną zimę mamy tej naszej wiosny
Ja kanny posadziłam na początku marca , mam nadzieję , że to wystarczający termin, w tamtym roku za późno to zrobiłam i czekałam do ostatniej chwili na kwiaty...
Bardzo dziękuję za powitania wczoraj miałam chrzest bojowy z moim podpisem cały dzień siedziałam dopiero pani Danusia mi pomogła i udało się nie wiem jak wy to ogarniacie z tymi wpisami bo jest tego dużo i nie wiem komu co pisać i gdzie czy w powitaniach czy w naszych ogrodach pomocy a to dla was
No faktycznie wygląda jak ta żaba, która przyszła do fotografa i miała w czasie robienia zdjęcia powiedzieć dżem, a powiedziała marmolada dzięki Bogdziu
W tym roku wybieram się do Europa Rosarium w okresie, gdy róże będą kwitły intensywnie, ale już bardziej świadomie - nie tylko wąchać i zachwycać się, ale jeszcze się czegoś nauczyć
tu jeszcze jedna, mroczna... pasuje do nocnego posta
O jej jakie one piękne Musze je zdobyć koniecznie .Moje wszystkie róże kwitną do grudnia miedzy innymi dlatego je tak uwielbiam .Bardzo dziękuje Iwo.Czy to skrót od Iwonki? Zanudzisz się czytając mój wątek do oglądania niewiele jeszcze Należy ci się medal za przetrwanie Dobranoc
A ja dopiero po dłuższej chwili zajarzyłem ! Myślę, "jakie depesze przerabia, telegraf kupili czy co ?
oj to chyba starość
przeglądam zdjęcia, bo za oknem wiadomo co wrrrr.
a w 2012 takie coś zakwitło - "Parfait" , ale nie do końca
jedno z ptaszysk
Gosia.. zależy kiedy tnę, a tne jak jest brzydka i jak najpóźniej, bo nie lubię pustki w ogrodzie.... rusza z wegetacją późno.... Tnę na wysokosci 5-10 cm... jak się utnie....
Tu widać..... do tulipków i innych masz porównanie..