Marzenka tylko żeby Sebek póżniej nie miał problemów jak się rozkręci z tym zaczepianiem wszędzie każdego .
Przed chilką wołam Inkę z ogrodu a ta na plecach ma ....śnieg .
Jaki śliczny egzemplarz o jej faktycznie delikatny i taki subtelny Kojarzy mi się z magnolią a kolor ciepły aż słodki Ja takie kolory bardzo lubię ..Przechowujesz go w pomieszczeniu ? Jesli tak to zakwitnie z opóżnieniem tak jak wiosna Gdzieś się dobrze bawi i o nas zapomniała hi.Pod tym linkiem jest wiele innych Clematisów Miałam kilka ale na początku kiedy nie znałam jeszcze roślin Wiele roślin zmarnowałam zdarzyło mi się wyrwać bo myślałam że to chwasty ha,ha Od tej pory zmądrzałam zostawiam karteczki i sadzę z rozmysłem .Widziałam u ciebie Berberys Miałam taki sam rósł pięknie i był zdrowy niestety był bardzo kujący wiec postanowiłam się go pozbyć Oj nie łatwo było Wiele głupich rzeczy zrobiłam Iwonko
Dowiedziałam się, ze u ciebie od południa pada śnieg pociesz się, że u mnie pada od rana i nie ma zamiaru przestać ale to nie przeszkadza powitać cie w pierwszym dniu wiosny kolorowym bukietem