Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Ogród w Alei Lipowej... 22:52, 18 sty 2013

Do góry
justi napisał(a)
parę znanych już miejsc, bo co tu pokazywać...a może ktos zauważy co się zmieniło?

Ścięłaś czubki świerkom? To Twoje świerki? Czy za ogrodzeniem już?

Idę szukać latarenek, bo chyba przegapiłam.
Wszelkie nadwyżki roslinne :) 22:51, 18 sty 2013

Do góry
Gosia to dobrze, bo skalniaczkowych mam sporo

A i dużo sadzonek żywokostu

Kilka lat temu kupiłam maciupką roślinkę za 3 zł, w zeszłym roku zrobiłam z niej koło 50 sadzonek

tak wygląda

podobnie z miodunką, porozsadzałam i mam masę

Roztoczańskie klimaty 22:44, 18 sty 2013

Do góry
alinak napisał(a)
Marzenka nas w swoim wątku zaprosiła ,że tu impreza ...no i ja jak zwykle wtedy jak już gości wypraszają

aaa to idę spać

jeszcze napisala, ze bez alkoholu...a tu już Sebek po piffko leci...oj, oj...Danusia nam wleje...
Roztoczańskie klimaty 22:38, 18 sty 2013

Do góry
Marzenka nas w swoim wątku zaprosiła ,że tu impreza ...no i ja jak zwykle wtedy jak już gości wypraszają

aaa to idę spać
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:30, 18 sty 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Aniu Jasiek to już 'kawał chłopa'
chciałam dodać aktualną fotę ale coś się nie ładuje....
tadam udało się dzisiejszy Jasiek

A pamiętam smyka jak u mamuni na rączkach siedział ..... To było nasze pierwsze spotkanie u Danusi ale ten czas ucieka .......
Dobry wieczór! 22:20, 18 sty 2013

Do góry
Dobry wieczór,
Dopisuję się do Waszej radosnej grupy!
Mam na imię Magda, jestem z wykształcenia biologiem, choć moją pasją jest od bardzo dawna ogrodnictwo. Zawodowo robię różne rzeczy związane z biologią, czasem podróżując w piękne miejsca, gdzie zawsze odwiedzam ogrody. Mam nadzieję, przedstawić Wam także moje wrażenia i zdjęcia z wielu pięknych ogrodów na końcu świata.

A na co dzień zajmuję się moim ogrodem w podwarszawskim Józefowie. Kupiłam dom z pustką zamiast ogrodu w 2006 roku, co dawało duże pole do popisu. Teraz mam ogród wszystkomający, pełen kwiatów i różnych roślin, trochę chaotyczny, ale bardzo "mój".
Dodam, że poza mną, córką i moim facetem, mieszka z nami kotów- 7, psów - 2.

W kolejnej wolnej chwili zacznę swój wątek.
Pozdrawiam serdecznie!
Testowe dodawanie zdjęć 22:03, 18 sty 2013

Do góry
test
Roztoczańskie klimaty 22:02, 18 sty 2013

Do góry
Zeta napisał(a)

Tylko mamy jeden problem - nie znoszę różowego!!! Tylko w kffiotkach go toleruję - i to jeszcze ten delikatny! Lepiej napij się ze mną gorącej czekolady - bo mózg Ci się przez te donice wartości mego samochodu lansuje

....Sebek Ty tu nas panierkowymi utrwalaczami nie strasz tylko siem przyłącz....
Roztoczańskie klimaty 22:00, 18 sty 2013

Do góry
Kasiek napisał(a)

Tylko mamy jeden problem - nie znoszę różowego!!! Tylko w kffiotkach go toleruję - i to jeszcze ten delikatny! Lepiej napij się ze mną gorącej czekolady - bo mózg Ci się przez te donice wartości mego samochodu lansuje

O.....napad jeszcze w pieluchach a juz policjanta mamy...

Policjant w różowym ?? Jakiś zamaskowany chyba
Roztoczańskie klimaty 21:58, 18 sty 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

O.....napad jeszcze w pieluchach a juz policjanta mamy...
Roztoczańskie klimaty 21:56, 18 sty 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Sebek lans teraz bardzo w modzie hahahahaha
My siem tu wszystkie lansujemy
Roztoczańskie klimaty 21:55, 18 sty 2013

Do góry

Zielony Punkt - ogród Finki 21:34, 18 sty 2013

Do góry
asc napisał(a)
Jestem druga w kolejce.. i faktycznie mnie nie widać... tylko białe butki...... ale jestem..to dowód.... I widać, że już w nocy zajęłam miejsce.....

Aniu no to masz zaklepane ale patrzcie jak Pszczółka się rozpycha...widać że nikogo nie przepuści
hmmm i zastanawiam się po co Finka stoi w kolejce do swojego sklepu ....chyba sztuczny tłok robi... nie bój się Finko już my ci ruch zapewnimy, nie nadążysz pakować więc rób ofertę bo my już mocno po tej zimie wygłodniałe
Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi 21:33, 18 sty 2013

Do góry
Puk puk... Betysiu...

tu się tęskni do Betysi...
Tu odpoczywam 21:28, 18 sty 2013

Do góry
grazyna napisał(a)

co to jest za ptaszek???Ja mam takie dwa-parkę,ale nie wiem jak się nazywają.

śliczny twój ogród
Ogród na 300 metrach kwadratowych 21:17, 18 sty 2013

Do góry
Mam nadzieję, że redakcja "Mojego Pięknego Ogrodu" mnie nie zlinczuje za zamieszczenie dwóch skanów.
Jakiś czas temu był konkurs. Jakiś czas temu wysłałam zdjęcia i moją pisaninę. Jakiś czas temu dowiedziałam się, że to jest trzecie miejsce. Jakiś czas temu dostałam w nagrodę kosiarkę. A teraz to wszystko czarno (a raczej bardzo zielono) na białym w numerze 2 miesięcznika się ukazało. Tylko nazwisko nie całkiem poprawnie napisane.

Nigdy nie mów nigdy 21:12, 18 sty 2013

Do góry
Kindzia napisał(a)
Po drodze z Zabrza wstąpiliśmy do sklepu i przykleiło się...a szukałam hiacyntów. Ale troszkę wiosny rośnie

Tak to jest, te doniczki same wchodzą do koszyka Pozdrawiam ciepło Kasiu Ciebie i M i syna
ogrodoweimpresjejolki 21:12, 18 sty 2013

Do góry
jotka napisał(a)
A ja dzisiaj zamiast pójść na spacer musiałam podreptać do przychodni. Od wczoraj straszny ból prawego ramienia w każdej pozycji, (nawet bez obciążenia). Po drodze mijałam zamarznięty staw osiedlowy bez kaczek i innego ptactwa, które zazwyczaj tu gości.
Zdjęć więcej nie pstryknęłam, bo lewą ręka nie bardzo mi idzie.
Nawet to pisanie teraz wolniej niż myślałam
Jak nic muszę stać się mańkutem na najbliższe dni ...

a wiesz u mnie w lewej ręce, myślałam, że się wścieknę z bólu nawet stanik kupilam w Tesco, bo o zapięciu nie było mowy, ale smarowałam takim mazidłem niebieskim na bóle mięśni i stawów i już tak wściekle nie boli ale czynności ta ręką są nadal bardzo ograniczone kuruj się Jolu a nagroda pocieszenia śliczna
Ogrodowy bałagan 21:06, 18 sty 2013

Do góry
Jeszcze jedno znalazłam ale w trakcie remontu domu

więc jeszcze nie ma porządnego wejścia
Mój kawałek raju II 21:03, 18 sty 2013

Do góry
Dzisiaj w końcu udało mi się zrobić zdjęcie modraszce, jest płochliwa i bogatki je przeganiają

tutaj kos

a tutaj bogatka i wróbel na słonince
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies