Ogród z lustrem
21:57, 30 wrz 2011
Wgrywam
mam 162 zdjęcia
Danusiu, jak zobaczyłam na początku wątku grujecznika to natychmiast już pomyślałam o ambrowcu! I jest! Obok magnolia - kompozycja gicio!
Brzoza z biała korą! Mniam. I dobierz jarzębinę, proszę (np. z różowym koralem).
A dlaczego platan został umocowany? Dla bezpieczeństwa, bo korona już duża? Ja zawsze się zastanawiam, mocować, nie mocować? Mocuję, bo wiatry są obłędne.
Te szczegóły i szczególiki - dzięki!
A mnie w tym całym przedsięwzięciu najbardziej podoba się ogromny ŁAD!!!![]()
Danusiu, ile dni już pracujecie od momentu rozpoczęcia prac?
Wkręty są wkręcane "pod linijkę" i mało widoczne. Można je zamaskować jakimś.. czymś (zabrakło mi słowa) co jest koloru drewna.
no obejrzałam dalszy ciąg, jestem pod wrażeniem pracy(porządnej) i nasadzeń, tylko mnie zastanawiają te wkręty w deskach czy będą czymś zasłonięte? a te rośliny, dziewczyny maja rację za pryszcza niesamowite pieniądze się płaci, ja dobrze o tym wiem, co to znaczy uczciwość ludzkapięknie, pięknie, pięknie strzyżone i "gładzone" roślinki
a kiedy kończycie nasadzenia? aha ta hosta jest świetna mam w starym ogrodzie, kupowałam do półcienia, kwiatki ma białe
, ślicznie wygląda rano ze słoneczkiem( Moon)
Jakiś zlocik? Na ile osób?
Piękne te zapasyna tyłach, a u siebie bukszpany masz podsadzone Ilex crenata ?
Ja na swoje Variegatusy czekam- musiałam zamówić w innym sklepie, bo nigdzie nie było.
Wybuliłam 97 złociszy za 5 sztuk i przyjdą pewnie 2 albo 3 patyczki.