Ambrowiec to u Ciebie chyba teraz gra pierwsze skrzypce
Jest rewelacyjny i mam nadzieję, że za każdym razem jak na niego spoglądasz to lekko się uśmiechasz...
Ściskam Ewuś i przesyłam dobre myśli
Ja mam jedno z wczoraj...zrobiłam zdjęcie powojnikow, żeby na wiosnę wiedzieć, które mi się podobały. O zdjęciach z kawusi nawet nie pomyślałam. Za mało czasu, a tyyylle tematów
Asia, nawet chyba żadna z nas o tym nie pomyślała My robimy takie na szybko spotkania, bez wcześniejszych wizyt u fryzjerów, kosmetyczek, stylistów itd.to jak póżniej pokazać tutaj takie zdjęcia?
Mogę warsztat Ci pokazać bo dzisiaj sesję robiłam
Ewka-fajnie, że jesteś
Nie przejmuj się nadrabianiem. to niewykonalne.Bardzo się cieszę, że zajrzałaś
Moje miskanty kwitnące to na bank Gracilimusy, widocznie trzeba się przyzwyczaić do kwiatostanów miskantów
Małgosiu, miło mi, że mimo braku czasu zaglądasz do mnie
Ja mam wyrzuty sumienia, że nie jestem na bieżąco w wielu wątkach i dlatego muszę jeszcze bardziej przystopować z forum bo głupio tak nie zrewanżować się z rewizytą...
BN u mnie w pełni Produkcja betonów ruszyła pełną parą i ogrom radości sprawiają mi te "pierdółka" W ogrodzie nic nowego się nie dzieje, no oprócz kwitnących miskantów...ale nawet nie mam czasu patrzeć się na nie więc i nerwa mam mniejszego
Ściskam mocno Małgosiu!
Podobno do tej pory w naszym klimacie to mało spotykane były kwitnące Gracilimusy ale od kilku lat stało się to coraz częstszym zjawiskiem.
Moje ML niestety też będą kwitły