Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mała Eleczka

Mała Eleczka

bleebla 23:39, 22 paź 2016

noemi napisał(a)
Helloł było dzisiaj słoneczko u Ciebie ? ... my to się nie mamy gdzie rozpędzić z fotkami , co nie ?

Bylo bylo. Jak z rana je zobaczylam to podskoczylam pod sufit.
Jedna fotka starczy i masz wszystko podane jak na patelni
bleebla 15:38, 23 paź 2016

Coś dzisiaj popstrykałam. Odkąd wziełam do ręki aparat brata, żadne zdjęcie z mojego mi się nie podoba, ale wybrałam dla Was te w miarę...

Bardzo lubię mojego klona o tej porze. Trzymam kciuki, żeby nie przyszły szybko przymrozki.

bleebla 15:47, 23 paź 2016

Do donicy z hortkami dosadziłam rozplenicę i hakone. Połączenie bardzo mi się podoba. Rozplenica w pewnym momencie, świetnie zgrała się kolorystycznie z hortkami. Nie mogłam się napatrzeć.
Teraz wygląda to tak... kolor już nie ten.

ps. hakone jeszcze nie widać
bleebla 16:01, 23 paź 2016

Stipa dała radę i w tym roku. Trzyma się w pionie, a mam ją już 3 rok.
bleebla 16:13, 23 paź 2016

A na koniec pokażę Wam zdjęcie miejsca, którę zrobiłam w tym roku. Efektów jeszcze nie widać, ale najważniejsze, że jest już tam porządek.
ryska 16:40, 23 paź 2016

Przepiękne zdjęcia, ładnie się rośliny przebarwiły. Liriope najcudowniejsza jaką widziałam kiedykolwiek. Pytałam kiedyś na naszym targowisku, to kobieta miała liche sadzonki po 20 złotych. Pozdrowionka
bleebla 17:04, 23 paź 2016

ryska napisał(a)
Przepiękne zdjęcia, ładnie się rośliny przebarwiły. Liriope najcudowniejsza jaką widziałam kiedykolwiek. Pytałam kiedyś na naszym targowisku, to kobieta miała liche sadzonki po 20 złotych. Pozdrowionka

Dziękuję Renatko za miłe słowa.
W następnym roku lub za dwa będę dzilić liriopę. Planowo będzie na całym prostokącie, pod bukszpanami na kiju. Na razie jest tylko obwódką przy kostce. Podeślę Ci trochę jeśli chcesz.
polinka 17:18, 23 paź 2016

Piękny klon! Wczoraj w szkółce też widziałyśmy i się zastanawiam czy przypadkiem gdzieś go nie wcisnąć u siebie

Trawniczek masz idealny!

Myślałam o Tobie tydzień temu jak wędrowałam w śniegu na Śnieżne Kotły
Nawet do eMa mówiłam-znam jedną dziewczynę, która lubi śnieg tak jak my
bleebla 21:37, 23 paź 2016

polinka napisał(a)
Piękny klon! Wczoraj w szkółce też widziałyśmy i się zastanawiam czy przypadkiem gdzieś go nie wcisnąć u siebie

Trawniczek masz idealny!

Myślałam o Tobie tydzień temu jak wędrowałam w śniegu na Śnieżne Kotły
Nawet do eMa mówiłam-znam jedną dziewczynę, która lubi śnieg tak jak my

Dziękuję za miłe słowa. Nawet nie wiesz jaką radochę mi sprawiłaś.
Trawnik soczysty po deszczach. A jeśli chodzi o klona, to cały rok czekam na ten jesienny kolor

Z kazdej pory roku trzba się cieszyć. Każda ma jakieś plusy i minusy, ale trzeba znaleźć te pozytywne aspekty, inaczej będziemy zawsze narzekać i będziemy wiecznie niezadowoleni. Staram się tego unikać
alis 13:53, 24 paź 2016

Witaj Aga, znalazłam się w Twoim wątku przez konwalnika i zostaję Pięknie tutaj, idę podczytywać