Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Księżycowy...

Księżycowy...

AnnaCh 19:35, 22 paź 2016

Będzie bardzo elegancko z żywopłotem
AgataP 19:43, 22 paź 2016

Wendy79 napisał(a)

Będzie EM chodził, prawie gładził i mówił do nich: tylko rośnijcie. Ja do niego: naciesz się, bo teraz będziesz musiał ciachnąć na 30 cm, ale jak zadbasz, to może już niedługo będzie taki wysoki
Na ile będziesz miała teraz szeroką tą rabatę? U mnie też zmiany na wiosnę: red baron nie będzie już w rządku, bo rabata będzie docelowo na ponad 4 metry szeroka i sadzić będę w plamach.

Aga mam chyba na 1,8 razem z molinią, powiększę ją na wiosnę o jakieś 0,4m, a potem się zobaczy Mogę dziabnąć więcej jak sobie wymyślę 3 rząd
Wendy79 20:24, 22 paź 2016

Karol99 napisał(a)
Grabowy żywopłot jak dla mnie jest bardzo elegancki. Jeden rząd starczy spokojnie, nie ma sensu wydawać pieniędzy na kolejny. Ładne sadzonki kupiliście.

O dziękuję, też byłam zaskoczona, że takie dorodne przyjechały. Piękne korzenie miały

Wendy79 21:29, 22 paź 2016

Kładę warzywny spać, a sama planuję kolejny rok. Teraz pamiętam najwięcej swoich przemyśleń i jest mi łatwiej nakreślić ogólny pomysł. Notatki zawsze się przydadzą

Gruszka_na_w... 22:51, 22 paź 2016

Bardzo ładne te grabowe sadzonki.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Wendy79 08:12, 23 paź 2016

AnnaCh napisał(a)
Będzie bardzo elegancko z żywopłotem

Aniu, oby, oby Jeszcze zostało nam 2/3 żywopłotu z lewej strony do posadzenia, ale to chyba za rok
Wendy79 08:14, 23 paź 2016

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Bardzo ładne te grabowe sadzonki.

Tak, te, które sadziliśmy w czerwcu w ogóle nie wytrzymują porównania. Nie wiem, kiedy nadrobią system korzeniowy do tych. Dobrze, że rosną na plecach bylinowej.
polinka 17:02, 23 paź 2016

Piękne graby!

Trzymam za słowo i widzimy się wiosną
mira 20:48, 26 paź 2016

Wendy79 napisał(a)
Słońce wyszło Mokro jeszcze, czas działać. Zacznę chyba sadzić tulipany... Wczoraj zrobiłam sobie podsumowanie mojego pierwszego sezonu różanego (ooo brzmi dumnie ).Wzorem Tulucy, założyłam kajecik.

I co wyszło z podsumowania? kajecik to święta sprawa, a szwedka też mnie dręczy.
Super te sadzonki grabów gdzie kupowaliście?
pozdrawiam
AniMa 09:11, 27 paź 2016

No musisz wręcz przybyć kobieto na kolejne spotkanie

Aga pokaż ile już wsadziłaś tych cudeniek. Fajnie, że już większe sadzonki, ale pewnie będzie przycinanie na wiosne?