Nie mogę się oderwać od komputera, Kropka powinna iść na spacer a ja do roboty
Jadę porobić zdjęcia i załatwić brzozy o czysto białej korze do wrzosowiska na wzgórzu.
Miskant jest jeden w dołku, są wyjątkowo okazałe, chyba z 10 sadzonek można by było z tego zrobić.
"Allegro by na pewno zrobiło"
A hortensje są po dwie w jednym dołku.
Słabo widzę cyferki a można by zeskanować z większymi cyferkami???
Nie mogę odczytać. No dobra , za łożyłam okulary...
Jak dla mnie za dużo się dzieje, trójkąty niepotrzebnie mieszane z kwadratami i kwadraty na ukos... zobaczymy co powiedzą inni
Nie wiem gdzie jest "1" - grab
Gabiony będą miały jakie przeznaczenie, tylko jako kostka i już?
Sylwia Ty lepiej nic nie podważaj... Niby nic "takie turlanie" a;e uwierz mi, że to Ci wylezie... Wiem coś o tym bo sama "przenosiłam" głazy na skalniak w Kubusiowie. Już NIGDY, PRZENIGDY nie będę tego robić
Mylisz się Gosiu, tutaj używa się "głowy" a nie mięśni. Jednym paluszkiem, żadnego wysiłku. Musisz przyjść do Witka na przeszkolenie.
Poczytaj o dźwigniach Dźwignia — jedna z maszyn prostych, których zadaniem jest uzyskanie działania większej siły przez zastosowanie siły mniejszej.
Sylwia Ty lepiej nic nie podważaj... Niby nic "takie turlanie" a;e uwierz mi, że to Ci wylezie... Wiem coś o tym bo sama "przenosiłam" głazy na skalniak w Kubusiowie. Już NIGDY, PRZENIGDY nie będę tego robić
Mylisz się Gosiu, tutaj używa się "głowy" a nie mięśni. Jednym paluszkiem, żadnego wysiłku. Musisz przyjść do Witka na przeszkolenie.
Poczytaj o dźwigniach Dźwignia — jedna z maszyn prostych, których zadaniem jest uzyskanie działania większej siły przez zastosowanie siły mniejszej.
Myszor, do projektu trzeba podejść "świeżo". Nie czuję się osaczona w żaden sposób, wiem jakie to ważne dla Ciebie.
Trzeba zaprojektować całkiem n o w y ogród, ale z wykorzystaniem części Twoich roślin
Tych najlepszych.
Może o tym nie wiecie, ale wygląd ogrodu, nawet realizując ten sam projekt można bardzo łatwo zepsuć wybierając złe jakościowo rośliny.
Niech robi partacz i perfekcjonista. Jak myślicie, czyj ogród będzie lepszy?
Najprostszy przykład na bukszpanach obwódkowych.
Chore, rachityczne, krzywe itd, żeby nie wiem co popsują tylko efekt. Wszystko ma wpływ, nawet jak roślinka się przechyli krzywo, albo patyk będzie krzywy...
ale się czepiam matko i córko...wybaczcie
Danuś, nie maltretuj nas, bo ja z chwilą pokazania moich "chabazi" już mam doła!
Myśli Twoje Danuś, spisuję i stosuję - powoli, na spokojnie, nic na hura. Zawsze jest problem, jeżeli ktoś kocha byliny i rabaty kwiatowe.... ?