No to stawiam z okazji 500 stronki, a Zbyszek w końcu pokona nieśmiałość.. a ja nie wyjdę na taką co gości trzyma o suchym pysku.. (to nie kolekcja małych tylko dużych.....)
Zanim się w kolejce z życzeniami dopchałam to pękła 504 strona!!!!
Ania to ty teraz Bociek będziesz??? Mam banana na twarzy po objerzeniu Twoich zdjeć. Od razu widac, ze wiosna idzie !!! a właściwie już leci
Prezent przewyborny Bogdziu dobre wino jeszcze nigdy nikomu nie zaszkodziło wręcz odwrotnie Bogdziu jest zasada, że jak się winko otworzy trzeba je do końca wypić
Mam pytanie do wszystkich posiadaczy i znawców klonów (w tymautorki tematu), czy klony palowe można przycinać corocznie by ograniczyć ich rozrost. Pytam bo chciałam dodać np. klon palmowy jako czerwony akcent w kopozycji iglakowej, ale żeby nie przykrył on zbytnio iglaków... Czy to dobry pomysł?
A oto mój projekt. Rośliny mają być zwrócone na południowy zachód.
Agnieszka 1206 - zaczynam twierdzić, że Agnieszek zrobiło się więcej niż Anek... dziękuję za prymulkę, właśnie o jedną kupiłam za mało by wypełnić koszyk.......
Kondzio - bo ja gadam pisząc i piszę dużo pisma obrazkowego dla tych co nie lubią czytać a lubią komiksy..... jak zaczniesz wrzucać fotki..to też wątek przyspieszy..... masz co pokazywać a nie pokazujesz..... Ostatnio widzę, że pokazujesz, wiec nie dotyczy uwaga ostaniach stronek.... I jako facet zawstydziłeś mnie okropnie, bo twoje kompozycje doniczkowe wymuskane i z gustem dobrane. A ja tak byle jak i w byle co..tzn w to co mam... Piękne cyklameny, śliczna skrzynka, a i tak najpiękniejsze zwierzaki, bo i kotka widzę i pieska Poczochraj ich ode mnie za uszkiem W końću też na imprezę przyszły z okazji seteczki.
Magda - strasznie długo jadłaś to śniadanie........ ale się nie czepiam, takie ładne kfiatuszkowe buźki zostawiłaś ... a to dla Ciebie
Tutaj głównie potrzebne jest nawadnianie, a jak będzie nawadnianie, dopiero można mówić o nawożeniu.
Brzozy to straszne "pijaki" i wypiją wszystko.Mamy taki ogród z brzozami i dzięki dobremu podleaniu trawa wyglądała dobrze.
Po nawożeniu potzrebne są duże dawki wody, pod drzewami nie dość że nie dociera woda z deszczu, to jeszcze drzewa wypijają każdą kropelkę