Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

GosiaJoanna 07:22, 18 mar 2013

Dzień Dobry Słonko świeci i mróz trzaska -10 brrrrrrrrr no jak jutro wiosna nie przyjedzie to będę zła
gierczusia 13:10, 18 mar 2013

GosiaJoanna napisał(a)
Dzień Dobry Słonko świeci i mróz trzaska -10 brrrrrrrrr no jak jutro wiosna nie przyjedzie to będę zła

Cześć Gośku .. Nawet nie wiesz , jak ja Ci współczuję tego śniegu..kurczę , kto to widział ,żeby 2 tyg przed Świętami (.., Wielkanocnymi , .. Żeby nie było )... śnieg leżał... Toż to skandal ...
gierczusia 13:11, 18 mar 2013

Gosiniak napisał(a)

Ja się tak nie bawię, nie dość że śniegu nie masz to jeszcze robótki rozpoczęłaś
Zazdraszczam, zazdraszczam, zazdraszczam.......

Już mnie wyklęli za robotki w niedzielę .. Ale to relaks a anie praca ...
gierczusia 13:13, 18 mar 2013

irena_milek napisał(a)

a co do szałwii, tez nic o niej nie wiem, poza tym, że przeżyła..będę obserwować jak dalej i wtedy mogę nawet wydac opinię

Irenko .. Ja mam zimozielonego "ptoka "... Więc wszystko co zimozielone mam na oku .. Będę podglądać tą Twoją szałwię ...jeśli pozwolisz oczywiście
gierczusia 13:16, 18 mar 2013

Kindzia napisał(a)
Wszystko widziałam i lampiony, i rękawiczki kropkowane....Wy już kanciki???????? Matko, to jużżżż...

Madzenka obiecała ,że mnie palnie... Nieeee , nie chciała palnąć, bo twierdzi ,że przemocy nie lubi .. Więc jakoś bez palnięcia Madzenka ma trąbić ,że jużż...

Rzeczywiście przymiarki są na najbliższy weekend ..ale to ma być przy pierwszym koszeniu
gierczusia 13:18, 18 mar 2013

baraga1904 napisał(a)
...no tom się muszę cofnąc bo o rękawiczkach kropkowanych nic nie wiem....a ja mam zakupione zwykłe...buuuuuu

Mondż mi kupił Agusiu ... Już sobie wyobrażam , jak śmigam po tym ogródku niczym Żwirek ... lub Muchomorek ... ... Kule nie wiem ,który był który .... Jeszcze mi kaloszy w kropki do kompletu trza
gierczusia 13:24, 18 mar 2013

anna_g napisał(a)
Eluś - w moim wątku Gosia Igiełkowa zostawiła kilka słów o Horti Bobo i zdjątka - może Cię zainteresuje...
Aleś nagrabiła (znaczy M) tego siana... ohohohoho - normalnie nic ino do stodoły i spanie na sianie Ale fajnie że mogłaś... bo u mnie ciągle śnieg i zimno i mokro i grabić w żaden sposób by się nie dało... Kurcze a nie mieszkasz przecież aż tak daleko... to niesprawiedliwe. O! Pozdrawiam i zazdraszczam sianka

Aniu .. Dzięki za info o bobo u Gośki.. U mnie też była wystawa hortek w wątku , ale już teraz nie wiem ,na której stronie to było ( zabieram się za zRobienie spisu treści.. bo normalnie coś znależć na tych prawie 300 stronkach to niezłe wyzwanie )

Achh westchnęłam jak mi przypomniałaś o spaniu na sianie..dziewczynką wtedy byłam.. .. Fantastyczny czas

A co do pogody , to teź nie wiem jak to możliwe że w tak niewielkiej odległości mamy tak inną aurę.. Pewnie to bliskość gór u Ciebie tak wpływa ..aaaaleeee.....zawsze możesz przyjechać do mnie na kawę i poczuć tchnienie wiosny
gierczusia 13:25, 18 mar 2013

Marzena2007 napisał(a)
Ale siano!!! Hm w przyszły tydzień nawet jeśli zimno będzie szaleć z sekatorem bedę!

Spokojnie , spokojnie.. ... Dwa głębokie wdechy .. Liczymy do stu .....
gierczusia 13:56, 18 mar 2013

Byłam dziś z dzieciakami na przedstawieniu w Bytomiu .. Wracając w ścisłym centrum zobaczyłam grupę ślicznych drzew .. .. Oczywiście ja nie wiem , co to za drzewa ale daję sobie głowę obciąć ,że Wy wiecie .. .. Ale tak sobie pomyślałam ,że jednak nawet tereny miejskie stają się coraz bardziej eleganckie a już nie takie siermiężne ,jak kiedyś.. I to jest super )

A tym co mi tak zazdraszczali tej wiosny , to napiszę ja pocieszenie ,że zaczął u mnie właśnie padać śnieg ... A niech go szlag , wiosna miała być

Gosiniak 14:21, 18 mar 2013

Ela niestety zapowiadali śnieg, u mnie ma być popołudniu, a ja go nie chcę, jeszcze poprzedni się nie stopił.
Kancikownika nie oddałaś i teraz mamy tego skutki