Cześć Gośku .. Nawet nie wiesz , jak ja Ci współczuję tego śniegu..kurczę , kto to widział ,żeby 2 tyg przed Świętami (.., Wielkanocnymi , .. Żeby nie było )... śnieg leżał... Toż to skandal ...
Madzenka obiecała ,że mnie palnie... Nieeee , nie chciała palnąć, bo twierdzi ,że przemocy nie lubi .. Więc jakoś bez palnięcia Madzenka ma trąbić ,że jużż...
Rzeczywiście przymiarki są na najbliższy weekend ..ale to ma być przy pierwszym koszeniu
Mondż mi kupił Agusiu ... Już sobie wyobrażam , jak śmigam po tym ogródku niczym Żwirek ... lub Muchomorek ... ... Kule nie wiem ,który był który .... Jeszcze mi kaloszy w kropki do kompletu trza
Aniu .. Dzięki za info o bobo u Gośki.. U mnie też była wystawa hortek w wątku , ale już teraz nie wiem ,na której stronie to było ( zabieram się za zRobienie spisu treści.. bo normalnie coś znależć na tych prawie 300 stronkach to niezłe wyzwanie )
Achh westchnęłam jak mi przypomniałaś o spaniu na sianie..dziewczynką wtedy byłam.. .. Fantastyczny czas
A co do pogody , to teź nie wiem jak to możliwe że w tak niewielkiej odległości mamy tak inną aurę.. Pewnie to bliskość gór u Ciebie tak wpływa ..aaaaleeee.....zawsze możesz przyjechać do mnie na kawę i poczuć tchnienie wiosny
Byłam dziś z dzieciakami na przedstawieniu w Bytomiu .. Wracając w ścisłym centrum zobaczyłam grupę ślicznych drzew .. .. Oczywiście ja nie wiem , co to za drzewa ale daję sobie głowę obciąć ,że Wy wiecie .. .. Ale tak sobie pomyślałam ,że jednak nawet tereny miejskie stają się coraz bardziej eleganckie a już nie takie siermiężne ,jak kiedyś.. I to jest super )
A tym co mi tak zazdraszczali tej wiosny , to napiszę ja pocieszenie ,że zaczął u mnie właśnie padać śnieg ... A niech go szlag , wiosna miała być
Ela niestety zapowiadali śnieg, u mnie ma być popołudniu, a ja go nie chcę, jeszcze poprzedni się nie stopił.
Kancikownika nie oddałaś i teraz mamy tego skutki