Aniu powiem tak strasznie mnie zaraziłas mnie różami a te zdjecia boskie najgorsze ze cały czas przez ciebie powiekszam listę chciejstw i na pewno bede powiekszal rabate różana holera Tylko zastanawiam się co najlepiej pasuje posadzić pomiędzy różami ale żeby z nimi nie konkurowaly straszne a dopiero na jesień kupiłem dwadzieścia róż hi hi
Kondzio, do róż - lilie, lawenda, powojniki, przetaczniki, szałwia, dzwonki różnej maści (uzupełniająco, nie jako konkurencja, czyli w dobranych barwach), bukszpany, cisy. Chyba Cię wzięło .
Aniu - nie ma za co
Old Blush - róża chińska, bengalska. Może rosnąć w półcieniu, rośnie szybciutko i kwitnie cały sezon bardzo obficie. Moja jeszcze skromna - kupiona latem
Paul Ricault - stulistna, moja największa miłość wśród róż starych. Już to mówiłam wiele razy - zapach, kolor, budowa kwiatu - ideał .
hmmm To dlaczego pisza ze sebastian kneipp osiaga 3 metry?Trzeba go wiazac?Szukam rozy na pergole,ktora bedzie miala podobne do niego kwiaty...czyli co sebastian odpada,bo ma duze kolce?
Na drugiej kratce bedzie winobluszcz.