u mnie tez misz masz bo wszystko mi się podoba i wszystkie kwiatki, krzewy kwitnące bym chciała mieć no i kiedyś sadziłam, dosadzałam a teraz walczę z tym kolorowym jarmarkiem i staram się to porząkować U mnie też było stare podwórko, miejsce dla kur, płoty i z tym już się uporałam, pracy było bardzo dużo ale ja to lubię poszukam zjęc to pokaże jak to wyglądało kiedyś.
Witam bardzo serdecznie wszystkie Ogrodniczki i Ogrodników
Od dłuższego czasu jestem częstym gościem w Ogrodowisku, co widać po zarysach naszego nowego ogrodu. Pierwsze posadzone jesienią rośliny to kulkowe i stożkowe bukszpany. Jednak nie jestem do końca zdecydowana co dalej, tak więc bardzo proszę o pomoc...
Znam i to bardzo dobrze prawie jak siebie - na pw.
Sprzedaż na wysyłkę jest jak najbardziej bezpieczna, wodnym czy błotnym dobrze spakowanym nic się w podróży nie dzieje.
Kieruj się radami Danusi, bo ona ma dar od najwyższego, a kompozycje są boskie i inspirujące. Ja chętnie pomogę Ci w uprawie roślin wodnych i błotnych. Z pewnością dasz radę. Znasz powiedzenie "oczom strach ręce zrobią"
Pozdrówka
Dzięki za informacje i dobre rady i wypróbuje to ten sam problem mam z kretowiskami jak śniegi stopniały i zobaczyłam te" górk"i to nie wiedziałam czy się smiać czy płakać i znowu tyle pracy dodatkowej.Oj Martuś też pracuję zawodowo i tysiące innych obowiązków ale ten ogrod i praca w nim to moje sanatorium i tez walczę z trawą ale to natura i nie należy się tym sresować. Ogród ma nam dawać radośc to nie wyscigi
A tak wyglądają agapanty, które przez trzy m-ce stały w piwnicy. Wypuściły liście, były niemal białe. Po kilku dniach w mieszkaniu calkiem zzieleniały.