Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wzdłuż ścieżki, jak po sznurku...

Wzdłuż ścieżki, jak po sznurku...

vita 14:15, 15 mar 2013

Anie Dwie (Kondziu: ) czekamy, czekamy, w końcu nie przytrafiło nam się to w listopadzie, co nie?

Basiu, odebranie przesyłki z roślinami w takim czasie, może tylko cieszyć. Trochę zachodu z ziemią i doniczkami i problem z głowy. Policzyłam, mam już 57 takich doniczek w piwnicy, z irysami syberyjskimi pięć.
Karola, doczekamy się, pewnie! Tylko kiedy??? Pozdrawiam
Przetacznik 14:21, 15 mar 2013

vita napisał(a)

To jakiś histeryczny atak zimy! Wieje chyba z 80 na godzinę, a to białe, drobne draństwo wciska się wszędzie. Mam półmetrowe zaspy.

aż w plecy zimno jak się patrzy na to zdjęcie, bardzo dobrze oddaje to lodowate szaleństwo, pozdrawiam Vito i bardzo czekam na pokazy z Twojego niezwykłego ogrodu...
Dasia 17:46, 15 mar 2013

Niezłe mamy to pożegnanie z zimą w tym roku.
KasiaWB 18:24, 15 mar 2013

vita napisał(a)

Bardzo jestem ciekawa czy udało Ci się dzisiaj rano odkopać. Ja nie dałam rady, ale wyżej drogi były w miarę przejezdne, więc dobrzy ludzie podrzucili mnie do pracy. W szkółkach jeszcze pustki, trzeba poczekać, jak otworzą ogródki, bo asortyment roślin w kapersach nie będzie już uzupełniany.
Kicha, Kasiu

był poranny dramat, ale udało się pojechać to zasługa mego M. Gorzej było w mieście, korki straszliwe, dystans zwykle pokonywany w 15 min. tym razem 45... ech... Najbardziej to mnie martwi ten zimny wiatr, nieźle smaga...
Dobrze, że zdjęcie zrobiłaś, ja zupełnie dzisiaj nie miałam głowy
Pozdrawiam na przekór pogodzie wiosennie )
Martek 18:34, 15 mar 2013

Dasia napisał(a)
Niezłe mamy to pożegnanie z zimą w tym roku.

Rozchodniak za rozchodniakiem nie wiem czy na tym się skończy )))))))))
Martek 18:34, 15 mar 2013

Pozdrawiam Vito
vita 18:40, 15 mar 2013

Hm...właśnie o Tobie pomyślałam, Martku, jakieś dziesięć minut temu, zanim przyszłam do komputera.
Rozchodniak? Z tych najbardziajdziej potrafiących sponiewierać. Pozdrawiam
AgnieszkaW 19:17, 15 mar 2013

Vito, bardzo podobają mi się twoje wnętrza ogrodowe. Tak pięknie podzieliłaś ogród ceglanymi murkami, żywopłotami, no i te rośliny...zachwycająco, subtelnie, z klasą. Serdecznie pozdrawiam z jurajskiego ogrodu
vita 19:46, 15 mar 2013

Witaj Weroniko, oj bardzo lodowate u nas dziś szaleństwo. Ciężko znoszę. Ale słucham właśnie muzyczki Chilli Ladies. Dzięki

Dasiu, cóż począć, damy radę przeczekać.

Kasiu, ja przedzierałam się do pracy trochę dłużej, bo auta nie dało się z garażu wyprowadzić.
Fotki zrobiłam, bo po południu, po ciężkiej zaprawie przy odśnieżanianiu odpuściłam wszystkim obowiązkom. Chyba wyskoczę jeszcze teraz zrobić kilka zdjęć, ciekawie nawiało. Popatrz.

vita 19:57, 15 mar 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Vito, bardzo podobają mi się twoje wnętrza ogrodowe. Tak pięknie podzieliłaś ogród ceglanymi murkami, żywopłotami, no i te rośliny...zachwycająco, subtelnie, z klasą. Serdecznie pozdrawiam z jurajskiego ogrodu

Witaj Agnieszko, dziękuję i również serdecznie pozdrawiam