Na tym zdjęciu to iście parkowe widoki.
Danusia miała kilka przepięknych projektów i realizacji wsród drzew. Wspaniałe inspiracje!
Anetko, proponuje, bys sie z tym miejscem nie śpieszyła. Rozłóż sobie realizacje na kilka lat. Wiem to strasznie brzmi - "kilka lat"- ale czas szybko zleci i unikniesz pochopnych decyzji. Porób zdjęcia tego miejsca w róznych porach roku i poobserwuj jak tam światło pada. Bo w tym grającym spomiedzy drzew świetle widzę potencjal tego "parku". Co do prześwietlenia drzew, to może zorientuj się u lesniczego jak to zrobić, by drzewom nie zaszkodzić...
Toszko zapomniałam o tej czereśni. Tak, to na pewno stara odmiana z takimi ciemnoczerwonymi twardymi owocami. Ale w tym cieniu ma ich mało Faktycznie poszukam kogoś, kto pomoże ją odmłodzić. Dzięki !
Agnieszko fajnie, że zaglądnęłaś dużo nadrabiania u mnie nie masz
Toszko pomogłaś mi podjąć decyzję
Zdecydowałam, że wytnę tylko to jedno drzewo po lewej stronie ( w jego miejsce pewnie posadzę serba jako soliter ). Te 3 w grupie zostawię i spróbuję jakoś zagospodarowac to miejsce na kącik z ławeczką Poza tym tak ogrodowiskowo z tymi trzema sztukami jest Stwierdzam, że jesienią i zimą nie wyglądają tak tragicznie te drzewa. Zobaczcie :
Pomyślę nad czymś w stylu miejsca z ławeczką w Ogrodzie inteligentym Danusi. Zobaczcie jakie urokliwe to miejsce tam jest :
Jak już jest Wam tak fajnie to niech będzie jeszcze weselej
Oglądałam chyba z 5 razy. Zaraza straszna.
Mam nadzieję, że tu wolno takie filmiki puszczać? A jak nie to sie pośmiejcie i skasuję. http://www.youtube.com/watch?v=u8tIRd_Aua8&feature=share
Im więcej razy oglądam tym głośniej się śmieję ale ogromnie mi żal tego pana w czerni mimo wszystko