Życzę Ci wspaniałego Nowego Roku 2013, spełniania i realizacji w ogrodzie i poza nim oraz aby Twoje niejedno hobby było pełne nowych inspiracji dla nas wszystkich.
Kindziu
Stary rok się kończy,
Te dni co nadchodzą,
Niech Ci życie słodzą.
Niech przyniosą miłość,
smutki wynagrodzą.
Niech się szampan pieni,
bąbelki fruwają,
a Twoje marzenia
rychło się spełniają.
Kochana Danusiu z przemiłą rodzinką życzę Ci, aby wszystkie plany, nawet te wydające się abstrakcyjne, udało się zrealizować.
Szczęścia - dzięki któremu te zamierzenia będą realne.
Zdrowia, które pomoże w ich realizacji.
Pieniędzy - bez których, nawet te najwybitniejsze są niczym.
I przyjaciół, z którymi te sukcesy będziesz mogła dzielić.
Haniu, dziękuję za rady i życzenia ja również pragnę Cię uściskać i życzyć dużo zdrówka i uśmiachu, udanych spotkań, może na którymś z kolejnych uda nam się spotkać
Pozdrawiam z nad wielkiej wody.
ANIU, serdeczne życzenia, aby każdy dzień Nowego 2013 Roku przynosił Ci wszystko to, co w życiu najpiękniejsze i najlepsze... a zdrowia przede wszystkim
Viva - dzisiejszy wieczór spędzam u ciebie . jestem w połowie wątku , ale już mam kilka pytań . o hoście już wiem że nie masz pojęcia jaka to odmiana , ale chciałam zapytać o ubiorka . czy i kiedy go przycinasz . mam dwa egzemplarze i jeden jest rozłaziony a drugi jak przycięłam na wiosnę to w ogóle nie zakwitł .
Jutro będzie trochę zamieszania, więc już dzisiaj : wszystkiego co najlepsze w tym Nowym 2013 Roku, samych dobrych chwil i spełnienia wszystkich marzeń !!!
Alinko, na Nowy Rok życzę spowolnienia czasu, samorealizacji zgodnie z ostatnimi rozważaniami ZEN...radości i miłości.....aby plany się realizowały i marzenia spełniały.