Ewa004......jakoś nie wierzę w te prognozy, póki co leje i jest 0, z wilgoci zimnem wieje
Kondzio, hi, hi, przystopowałam, leje niebotycznie, plusik, rośliny podlane
Marzenko jak z rana zaglądam, mam tak samo u ciebie, ale lubię czytać, więc nie narzekam

oczywiście, że kwitnienie jaśminów oglądamy u mnie przy szejkach i innych
pysznościach

już zapraszam całą Grupę Wrocławską

....prognozy są zmienne, bierzemy wariant pozytywny
Gosiu postanowiłam nie zamartwiać się pogodą i tak nic to nie da, a mówią że stres najbardziej szkodliwy
Reniu czekam na ten widok, cały mur taki piękny wtedy, niestety nie mam odpowiedniego sprzętu aby całośc ująć
Jula kiedyś sadziłam, co było w sklepach i bez wiedzy, dziś pewnie byłyby tam cisy
Gierczusiu mam nadzieję, że kopara na miejscu już

dzięki
adom1206/ Agnieszko to prawda, mszyce lubią je, ale robimy oprysk Decisem; to drugie to żylistek, jeden jest biały, a drugi różowy, taki blady róż, ładnie się to przeplata

..super zakup dokonałaś
Ana wrażenie jest, nawet jak płatki opadają, wygląda to pięknie, za to potem tylko zielone są i w tym roku na przód dam dalie, aby kolor dorzucić
Iwa jak, to miło że znalazłaś u mnie inspiracje

tak, to tuje Danica

lubię je i wpadł mi pomysł, wokół innej rabaty posadzę te tuje, wkoło wrzosy, a w środku róża szczepiona, kolory róż i biel i zieleń tujii
Bożenko to są pierwsze rośliny, jakie posadziłam, wtedy u mnie był jeszcze sajgon popowodziowy, zatem będą mieć lat 15 lat; rozkrzewiły się dzięki psom, bo stale je podgryzały, a ja buczałam, że niszczą, a one za mnie zrobiły dobra robotę
Agata bardzo dziękuję
Wieloszko będę jechać do Marzenki obwodnicą, no rzut kamieniem, zero korków!! super!
będę cię pilnować w Kwiatonie, ale u nich ceny nie są wysokie
Gierczusiu, Kasiu/Kindziu, Gosiu/Joanno, Haniu, dzięki za życzenia i wiersz i ja też was wszystkie buziam w dniu naszego święta
Edytko dziękuję
ten świat się kręci i rozwija dzięki nam, a facetów naszych kochamy
[b]Ewa, jej, no po prostu bomba i jeszcze ten różowy kolorek!!
[/b]
i kwiaty dla was