Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

GosiaJoanna 10:05, 08 mar 2013

Przyjmij życzenia Babo kochana
od drugiej baby z samego rana.
Niech dzień cały będzie radosny
bądź zdrowa Babo -aby do wiosny!
Szczęścia życzę Tobie, sobie
i kobietom na całym globie!
By marzenia się spełniały
a Nas chłopy wyręczali!
My dziś drinki i kaweczki
NASZE ŚWIĘTO DZIŚ BABECZKI!!!

Wieloszka 10:05, 08 mar 2013

Marzena2007 napisał(a)
Wpraszam się na kwitnienie jaśminów

Ja też !
M. jechał wczoraj obwodnicą wschodnią i mówi: "O kurczę, teraz do Kwiatona będziesz miała 15min. Jak nasz budżet to przeżyje"
hanka_andrus 10:07, 08 mar 2013

Dziękuję Waligórze serdecznie.

a innym również za pozostałe życzenia. I oby dzień nie skończył się tak!
Edi00 10:37, 08 mar 2013

Irenko z okazji tego szczególnego dnia życzę Ci spełnienia wszyskich marzeń zarówno tych malutkich jak i troszkę większych. Pamiętaj, że świat bez kobiet nie miałby sensu

ewa004 10:48, 08 mar 2013

Irenko Ty taka zapracowana jesteś ,przyjmij proszę pomoc domowa w prezencie
Jak go nauczysz to i ogródek przekopie
Milka 10:59, 08 mar 2013

Ewa004......jakoś nie wierzę w te prognozy, póki co leje i jest 0, z wilgoci zimnem wieje

Kondzio, hi, hi, przystopowałam, leje niebotycznie, plusik, rośliny podlane

Marzenko jak z rana zaglądam, mam tak samo u ciebie, ale lubię czytać, więc nie narzekam
oczywiście, że kwitnienie jaśminów oglądamy u mnie przy szejkach i innych
pysznościach już zapraszam całą Grupę Wrocławską....prognozy są zmienne, bierzemy wariant pozytywny

Gosiu postanowiłam nie zamartwiać się pogodą i tak nic to nie da, a mówią że stres najbardziej szkodliwy

Reniu
czekam na ten widok, cały mur taki piękny wtedy, niestety nie mam odpowiedniego sprzętu aby całośc ująć

Jula kiedyś sadziłam, co było w sklepach i bez wiedzy, dziś pewnie byłyby tam cisy

Gierczusiu mam nadzieję, że kopara na miejscu już dzięki

adom1206/ Agnieszko to prawda, mszyce lubią je, ale robimy oprysk Decisem; to drugie to żylistek, jeden jest biały, a drugi różowy, taki blady róż, ładnie się to przeplata..super zakup dokonałaś

Ana wrażenie jest, nawet jak płatki opadają, wygląda to pięknie, za to potem tylko zielone są i w tym roku na przód dam dalie, aby kolor dorzucić

Iwa jak, to miło że znalazłaś u mnie inspiracje tak, to tuje Danica lubię je i wpadł mi pomysł, wokół innej rabaty posadzę te tuje, wkoło wrzosy, a w środku róża szczepiona, kolory róż i biel i zieleń tujii

Bożenko to są pierwsze rośliny, jakie posadziłam, wtedy u mnie był jeszcze sajgon popowodziowy, zatem będą mieć lat 15 lat; rozkrzewiły się dzięki psom, bo stale je podgryzały, a ja buczałam, że niszczą, a one za mnie zrobiły dobra robotę

Agata bardzo dziękuję

Wieloszko będę jechać do Marzenki obwodnicą, no rzut kamieniem, zero korków!! super!
będę cię pilnować w Kwiatonie, ale u nich ceny nie są wysokie

Gierczusiu, Kasiu/Kindziu, Gosiu/Joanno, Haniu, dzięki za życzenia i wiersz i ja też was wszystkie buziam w dniu naszego święta

Edytko dziękuję ten świat się kręci i rozwija dzięki nam, a facetów naszych kochamy

[b]Ewa, jej, no po prostu bomba i jeszcze ten różowy kolorek!!

[/b]

i kwiaty dla was

adom1206 11:45, 08 mar 2013

Pozostawiam i ja swoje życzenia na dzień kobiet ale przy takim facecie to jakoś blado wygląda
Milka 11:45, 08 mar 2013

Znalazłam co chciałam, w końcu
posadzę żywopłot z głogownika Red Robin, wzięłam 8 sztuk; ponadto głogownik Red Robin szczepiony na pniu
120 cm..2 sztuki, 80 cm.......1 sztukę i 60cm....3 sztuki
jestem nim zachwycona po Gardenii
wysyłają w kwietniu.
Milka 11:46, 08 mar 2013

adom1206 napisał(a)
Pozostawiam i ja swoje życzenia na dzień kobiet ale przy takim facecie to jakoś blado wygląda

a tam blado fajnie jest, dzięki
ja już sobie sprawiłam prezent na dzień kobiet, ale jeszcze chyba dostanę nożyce szpalerowe i synuś się dorzucił do jutrzejszego kiermaszu, ale fajnie mam
adom1206 11:50, 08 mar 2013

Ja też dzisiaj z nadzieją,że mój syn rano pobudkę mi robi w celu życzeń złożenia a on z tekstem zawieziesz mnie do szkoły bo tak dzisiaj wieje