A za moich czasów już mundurki nie obowiązywały i zaczęło się przypinanie tarczy agrafką ... Dyrektor gonił tylko za drogi i szpanerski ubiór, żeby tym których na to nie stać ie było przykro. Nie wiem czego było się wstydzić, bo do fajnej szkoły chodziliśmy
My też mamy zjazdy co 5 lat - mój będzie w 2016
Bogdziu, Zbyszku, nie ma dzisiaj skąd wziąć słoneczka dla Was, to chociaż z torebki
Piękne to Twoje słoneczko Jolu ale ja takie wysiałam w tamtym roku. W torebce było 4 lub 5 nasionek a wyrosły dwa całkiem zwykłe słonaczniki niestety. Życzę zeby Ci wyrosło to co kupiłaś . Miego dnia.
A za moich czasów już mundurki nie obowiązywały i zaczęło się przypinanie tarczy agrafką ... Dyrektor gonił tylko za drogi i szpanerski ubiór, żeby tym których na to nie stać ie było przykro. Nie wiem czego było się wstydzić, bo do fajnej szkoły chodziliśmy
My też mamy zjazdy co 5 lat - mój będzie w 2016
Bogdziu, Zbyszku, nie ma dzisiaj skąd wziąć słoneczka dla Was, to chociaż z torebki
Nooo zdjęcie po tajniacku zrobiłam z okna ,żeby myśli o inwigilacji nie było... To przyczynek do kwestii : eksponować kontra kwestia : zasłonić... ... A decyzja należy do Ciebie .. Jak będziesz chciała usunąć to daj znać i Ci to wykasuję buziam
A dziś mam kilka zdjęc z wizyty w przepięknym miejscu. Nazywa się to Arboretum Von Gimborn i jak się okazało, jest dosłownie 10 minut jazdy ode mnie. Pojechaliśmy tam z uwagi na piękną pogodę oraz wieści o sporej kolekcji oczarów. I faktycznie - oczary przepiękne, najróżniejsze, ale i cała reszta niesamowita. Po pierwsze wielka kolekcja rododendronów, które z pewnością odwiedze wiosną. Rzadkie drzewa, piękne zakątki nad wodą, sporo bambusów, iglaki i w ogóle pełno wszystkiego. Niestety udało mi się zrobić dosłownie kilka zdjęć, bo jak ten głupek kompletny nie sprawdziłam w jakim stanie sa baterie i okazało się , że prawie puste i aparat odmówił współracy po kilku dosłownie zdjęciach. Zaprezentuję je zatem, ale to na prawda malutki fragment całej oczarowej kolekcji.
Agatko a ja chciałam kupić czerwonego, ale teraz widzę, że najbardziej widoczny jest żółty pozdrawiam i dzięki za wiosnę
Piękny. Szkoda, że nie wiedziałam o istnieniu tego arboretum rok temu. Bylismy wtedy w Arhem i w Driel, a to już całkiem niedaleko. Kurcze, jakie fajne miejsca są na swiecie.
No to właśnie podałaś nam wszystkie brakujące dane do tego miejsca
Nie da się połączyć i przysłonić. Ale np drzwi można by poddać jakieś małej renowacji np przemalować na mniej przyciągający wzrok kolor lub wymienić.
Mi jeszcze tylko nie pasuje ten łuk z bukszpanów, skoro ta obok ma być w prostokącie.
Może te bukszpany też wyprostować a za tymi betonami dać jakieś drobne kamyczki?
Aga te drzwi to mój M dopiero pół roku temu wstawił !!!!! Ubije mnie na stojąco jak tylko coś o nich pisnę .
Nie jestem cykor ,ale ja chce żyć
A posadzić ten bukszpan w linii prostej czy w prostokącie nie będzie problemu .
A co z tamtą rabata ?
Padła też ciekawa propozycja od Kasi z tą róża pnąca co o tym myślisz ?
No to właśnie podałaś nam wszystkie brakujące dane do tego miejsca
Nie da się połączyć i przysłonić. Ale np drzwi można by poddać jakieś małej renowacji np przemalować na mniej przyciągający wzrok kolor lub wymienić.
Mi jeszcze tylko nie pasuje ten łuk z bukszpanów, skoro ta obok ma być w prostokącie.
Może te bukszpany też wyprostować a za tymi betonami dać jakieś drobne kamyczki?
Ależ łubiny... cudne.....
ja też przesadziłam ciemiernika... i dobrze mu to zrobiło I mówią by nie przesadzać... dałam skorupek od jajek i przesadziłam..... rok wcześniej nie było nawet co fotografować , nawet 1 kwiatka nie miał