Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Asia 23:33, 28 lut 2013

ok dzięki, dam znac
Gosiniak 10:39, 01 mar 2013

Szalejesz doniczkowo,
ale za takie kwoty, to każdy by przygarnął- co zna się na rzeczy oczywiście
Miłego dnia
Marta7 12:02, 01 mar 2013

Asia napisał(a)
ok dzięki, dam znac

I pojedziemy razem,może się nie pobijemy
Marta7 12:13, 01 mar 2013

Gosiniak napisał(a)
Szalejesz doniczkowo,
ale za takie kwoty, to każdy by przygarnął- co zna się na rzeczy oczywiście
Miłego dnia

Gosiu cieszę się że wpadłaś(ojej,żebym Ci tylko nie wykrakała bocianów,a zresztą jesteś młoda),
A szaleję doniczkowo bo widzisz do tej pory miałam same plastikowe donice,a ceny tych, które kupiłam
wybitnie mnie satysfakcjonowały
anna_g 12:25, 01 mar 2013

Marta7 napisał(a)

Danusiu,dzięki za miłe słowa,a kretowiny mam,tylko trochę dalej,ten dzban i wiele innych akcesoriów kupiłam tej zimy w sklepie z używanymi rzeczami zachodnimi,pierwszy raz byłam w takim sklepie,ale tak mi się spodobały zakupy tam że co chwilę wpadałam tam i chyba wykupiłam wszystkie akcesoria ogrodnicze,pokażę Ci tylko część moich zakupów

Danusiu;a w tym dzbanie widzialabym różową pelargonię stojącą z granatową lobelią lub żółty bidens,a ty jaką masz wizję?

Łał... Ale fajne zakupy...Super donice... Łał A to to płaskie to proszę mi powiedzieć co to takiegoż ? Pozdrawiam Martuś z uśmiechem choć wiosna mi dzisiaj uciekła
bogumila 12:50, 01 mar 2013

...gliniaczki bardzo atrakcyjne...lubię targi staroci...pozdrawiam.
Marta7 12:53, 01 mar 2013

anna_g napisał(a)

Łał... Ale fajne zakupy...Super donice... Łał A to to płaskie to proszę mi powiedzieć co to takiegoż ? Pozdrawiam Martuś z uśmiechem choć wiosna mi dzisiaj uciekła

Aniu podejrzewam że poidełko dla ptaków,ale sama do końca nie jestem pewna
U nas słoneczko się przedziera
Asia 16:17, 01 mar 2013

Marta7 napisał(a)

I pojedziemy razem,może się nie pobijemy

Na pewno się nie pobijemy ja wybiorę te najładniejsze i najtańsze, a reszta zostanie dla Ciebie
Gosiniak 19:01, 01 mar 2013

Marta7 napisał(a)

Gosiu cieszę się że wpadłaś(ojej,żebym Ci tylko nie wykrakała bocianów,a zresztą jesteś młoda),
A szaleję doniczkowo bo widzisz do tej pory miałam same plastikowe donice,a ceny tych, które kupiłam
wybitnie mnie satysfakcjonowały

No nieźle ci to wyszło, bociany lubię, już dwójkę mi przyniosły, więc norma wyrobiona, ale więcej nie zapraszam
danuta_szwajcer 19:55, 01 mar 2013

Marta7 napisał(a)

Danusiu,dzięki za miłe słowa,a kretowiny mam,tylko trochę dalej,ten dzban i wiele innych akcesoriów kupiłam tej zimy w sklepie z używanymi rzeczami zachodnimi,pierwszy raz byłam w takim sklepie,ale tak mi się spodobały zakupy tam że co chwilę wpadałam tam i chyba wykupiłam wszystkie akcesoria ogrodnicze,pokażę Ci tylko część moich zakupów

Danusiu;a w tym dzbanie widzialabym różową pelargonię stojącą z granatową lobelią lub żółty bidens,a ty jaką masz wizję?

ale fajne zakupy no i fajne sklepy tam macie? kompozycja fajna Martus ale moze i cos bialego dodaj?