Ewelinko, okno prezentuje się ślicznie Bardzo podoba mi się firanka. Ładnie udrapowana. Wiedziałam, że masz piękne storczyki, ale ty jesteś po prostu storczykowa pasjonatka. Cynowe naczynia na kwiaty są teraz na topie. Koszyk z kurkami uroczy. Ja bym tam widziała pierwiosnki. W każdym razie jakieś niskie kwiatki.
Koszyczek jest zdecydowanie za płytki, ale pokombinuję z wsadzeniem jakiś doniczek i zamaskowaniem ich jakimś mchem albo czymś takim, a jak nie wyjdzie to Kinia stwierdziła, że na truskawki koszyk będzie miała (tylko nie wiem czy przez oczka truskawki nie powypadają )
Pozdrawiam
Storczyki to były moje pierwsze kwiaty doniczkowe, najstarszego mam z 10 lat i nadal pięknie kwitnie (to ten różowy kiedyś pokazywany). Teraz słabo wyglądają, bo jedna z kanap stoi przy storczykowym oknie i Karolek co chwila je szarpie, ale liczę że za jakiś czas z tego wyrośnie
Koszyk z kurkami tak mi się podobał, że kupiłam a jeszcze nie myślałam dokładnie co w niego wsadzę, albo jakieś doniczki i zamaskuję je mchem albo będzie stał sam sobie, bo i tak mi się podoba
Pozdrawiam
Storczyki masz bardzo ładne a gdzie Ty takie fajne pojemniki pokupowałaś szczególnie te z kurkami? wypełnij je mchem z lasu ładnie zasłonią doniczki Ewelinko w mamy masz te podwójne przebiśniegi czyli śnieżyce? pozdrawiam