Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje zmagania ogrodowe

Moje zmagania ogrodowe

eliza3 17:29, 01 mar 2013

Bardzo stylowe osłonki, kwiatki będą ładnie w nich wyglądały. Koszyczek wydaje się na zdjęciu troszkę płytki, ale te cynkowane idealne.
EPODLAS 17:31, 01 mar 2013

Ewelinko, okno prezentuje się ślicznie Bardzo podoba mi się firanka. Ładnie udrapowana. Wiedziałam, że masz piękne storczyki, ale ty jesteś po prostu storczykowa pasjonatka. Cynowe naczynia na kwiaty są teraz na topie. Koszyk z kurkami uroczy. Ja bym tam widziała pierwiosnki. W każdym razie jakieś niskie kwiatki.
Welka 18:25, 01 mar 2013

eliza3 napisał(a)
Storczyki się uśmiechają, okno błyszczy... a u mnie storczyków niet, a okno do umycia... ale za to wiosnę widać w ogrodzie
Pozdrawiam.

Zdecydowanie wolałabym wiosnę w ogrodzie zamiast mycia szyb, ale z braku jednego robię drugie
Pozdrawiam
Welka 18:26, 01 mar 2013

Kondzio napisał(a)
super pojemniki bardzo mi się podobają

Dziękuję i pozdrawiam
Welka 18:28, 01 mar 2013

eliza3 napisał(a)
Bardzo stylowe osłonki, kwiatki będą ładnie w nich wyglądały. Koszyczek wydaje się na zdjęciu troszkę płytki, ale te cynkowane idealne.

Koszyczek jest zdecydowanie za płytki, ale pokombinuję z wsadzeniem jakiś doniczek i zamaskowaniem ich jakimś mchem albo czymś takim, a jak nie wyjdzie to Kinia stwierdziła, że na truskawki koszyk będzie miała (tylko nie wiem czy przez oczka truskawki nie powypadają )
Pozdrawiam
Welka 18:33, 01 mar 2013

EPODLAS napisał(a)
Ewelinko, okno prezentuje się ślicznie Bardzo podoba mi się firanka. Ładnie udrapowana. Wiedziałam, że masz piękne storczyki, ale ty jesteś po prostu storczykowa pasjonatka. Cynowe naczynia na kwiaty są teraz na topie. Koszyk z kurkami uroczy. Ja bym tam widziała pierwiosnki. W każdym razie jakieś niskie kwiatki.

Storczyki to były moje pierwsze kwiaty doniczkowe, najstarszego mam z 10 lat i nadal pięknie kwitnie (to ten różowy kiedyś pokazywany). Teraz słabo wyglądają, bo jedna z kanap stoi przy storczykowym oknie i Karolek co chwila je szarpie, ale liczę że za jakiś czas z tego wyrośnie
Koszyk z kurkami tak mi się podobał, że kupiłam a jeszcze nie myślałam dokładnie co w niego wsadzę, albo jakieś doniczki i zamaskuję je mchem albo będzie stał sam sobie, bo i tak mi się podoba
Pozdrawiam
Gosiniak 18:45, 01 mar 2013

Osłonki śliczniaste i piękniaste
Widać córci też się koszyczek podoba, skoro chce ci zakosić..hihi
Miłego weekendu
monteverde 19:13, 01 mar 2013

Ewelinka231281 napisał(a)
Na zdjęciach wydaja się duże, ale pomieszcza tak po 3-4 kwiaty, może ten koszyk więcej doniczek zmieści, ale jeszcze muszę znaleźć jakiś wypełniacz, żeby donic nie było widać

w tle część małej pomocnicy

Pozdrawiam

Storczyki masz bardzo ładne a gdzie Ty takie fajne pojemniki pokupowałaś szczególnie te z kurkami? wypełnij je mchem z lasu ładnie zasłonią doniczki Ewelinko w mamy masz te podwójne przebiśniegi czyli śnieżyce? pozdrawiam
Bogdzia 19:23, 01 mar 2013

Piękne storczyki , okna i pojemniki i wiosnę można juz witac jak szyby czyste.Pozdrawiam.
danuta_szwajcer 19:35, 01 mar 2013

Piękne te okno wiosenne porządki