Bożenko fajnie, że mamy wnuki, nie grozi nam, ze zapomnimy jakie zabawki są na topie na dalszą część pytania odpowiedziałam ci na Pw
słoneczka u nas niet już od kilku dni, jest szaro buro, pochmurno i chyba będzie znowu padać a w nocy dawało nieźle dzeszczysko
No właśnie tylko jakie trawki ewentualnie dać żeby dobrze z lawendą wyglądała ??
Podoba mi się ta kompozycja ...danicę można ciąć i zimozielona więc zawsze coś będzie sie tu dzialo
Kasiu, a może coś takiego? Sorki, że tak koślawo ale nie mam wprawy
na brzegach skarpeteczka z trawek, później lawenda a po środku danica?
edit:
wielkością tak dobrane żeby pięterka powstały... a na zime zostanie trawka i kulki danicowe u Danusi w ogrodzie jest pare takich trawek które by pasowały... niestety, mimo że podgladam dłuższy czas to z nazwami jeszcze nie ten tego
Wracając jednak do świata roślin.
Taka zagadka na weekend cóż to za roślinka na moim parapecie zakwitła ?Niech się wygi wstrzymają do wieczora wiem,że wiedzą
Zaliczyłam fryzjera bo czas był najwyższy. Nie obyło się bez przygód pani fryzjerka musiała spłukać włosy klientki szefowej więc kazała mi chwilę poczekać,a ta chwila wiedziałam,że zakończy się zbyt intensywnie i za "dobrze"...No cóż ze 3 mycia i nie będę taka siwa ))))))))))))))))))))))))))))))
Fryzura już po przejściach bo po zabiegu była czapka i zakupy i zdjęcie w późnych godzinach nocnych