Nie żartuję, 01.01 2015r wskoczyło mi 50 lat, więc jestem babcią pełną gębą na dodatek się rozchorowałam, więc wytłumaczyłam sobie " w tym wieku już tak jest"
Jak przyjemnie być dla kogoś podmiotem inspirującym.
Kumkwaty są czasami w marketach, widuję je w Macro Cash and Carry i Sellgrosie, w takich małych pojemniczkach, kilkanaście sztuk za ok. dychę. Moje lepsze, bo niepryskane.
Kasiu, powoli (baaaaaardzo powoli) nadrabiam zaległości na forum i dopiero teraz wyczaiłam Twoje pięknościowe wianki. Cudne takie, że wrzuciłam sobie do inspiracji na przyszły rok.
Jestem malarzem meblowym od wczoraj i mam koszmarny bałagan w całej chałupie ale jak się z tym uporam to zrobię fotorelacje z robienia pomponów i wkleję
ściskam
Witam ogród wygląda, jak początek wiosny Cebulowe i mi wychodzą, rośliny głupieją, takie temperatury w styczniu. U nas strasznie wieje wczoraj i dziś. Tuje Teresko na nóżce to Twója produkcja, tak? Dobrze wyglądają Ci powiem. Wszystko pięknie przyozdobione. Korzystając z okazji wszystkiego najlepszego na Nowy Rok 2015 r. i aby omijały Cię wszelkie problemy. Gorąco pozdrawiam