witaj!
dostałam to co mi skopiowalaś, powinnam jeszcze coś dostać ? na maila
żeczywiście mało jest jeszcze tych lilii, ale rozwój tegorynku jest ogromny i wymusi jak sądzę powiększanie ofert - ja mam 2 od kilku lat - nie rozrosły się są nadal 2 ale zawsze mnie zachwycają
dla Ciebie moja z 10 czerwca
A to jest świetna książka dla początkujących i zaawansowanych. Po stroju ogrodnika (strój ogrodnika, temat przewijał się ostatnio na Forum) można zobaczyć, że trąci myszką (książka); długi cykl wydawniczy.
Treści aktualne, kompleksowo o ogrodzie warzywnym i rabatach ozdobnych. I wszelkich bolączkach ogrodnika naturalnego. Polecam gorąco, choć wydawałoby się, że niemieccy autorzy nie mają wiele do powiedzenia w kwestii warzywnych ogrodów naturalnych i ekologicznych, mało uprawia się tam warzyw i owoców w ogrodach przydomowych. Ale jest instytucja miejskich ogródków działkowych.
Bozenko, wybacz spoznienie. Nie jestem w stanie ogarnac forum nawet w ulamku
Z calego serca gratuluje kolejnych setek i zycze sil, zdrowia, pogody ducha.
Dziekuje Ci, ze jestes z nami i dajesz nam radosc, uczysz nas i dla kazdego masz cieple slowo
Kasiu na ogół sypiesz humorem a tu mi tak poważnie i pięknie napisałas ze aż za serce łapie. dziekuję bardzo serdecznie.
Bozenko, wybacz spoznienie. Nie jestem w stanie ogarnac forum nawet w ulamku
Z calego serca gratuluje kolejnych setek i zycze sil, zdrowia, pogody ducha.
Dziekuje Ci, ze jestes z nami i dajesz nam radosc, uczysz nas i dla kazdego masz cieple slowo
Może stałem się troszkę monotematyczny, ale ten dzień również spędziłem pożytecznie. Tym razem zrobiłem grzybka z drewna. Teraz trzeba go jeszcze zainpregonować, kapelusz na ciemny kolor, nóżkę na jasny, ale póki co warunki pogodowe nie pozwalają zbytnio na ten zabieg. Jako ciekawostkę powiem, że został on wykonany z jednego kawałka drewna, bez żadnych łączeń