Dołączam się do gratulacji
Przeglądając fotki, można się natknąć na wykopaliska zastanawiam się, gdzie rośnie ta lilia?
Ojjjjj gratulacjeeeeeeeee kwitucha nie mam ale wianuszek zostawię wiosenny.
Mówi się, że 102 lepsze niż 100, wiec myślę, że 402 też jest lepsze niż 400 .......... pogody nad głową i pogody w serduchu Kolorowe rabatki muszą dostać kolorowe kwiatki
Twoja barbula też ładna
Gratulacje Marto - niech się 400 święci I dawaj do przodu coraz więcej. Dzięki żeś większą połowę pokazała Co by tu zrobić aby była cała ?
Kasiek, Ty chyba cos chłepcesz ... Bo wczoraj juz te same kwiatuszki ( notabene piękne) juz dostałam , ale dziękuję
Piękna fryzurka, bo ty piękna i wielkie gratki na 400......ze starym wątkiem, ile by to było?
Bogusiu na 800 stronkę godzinę szukałam i nie wiedziałam, co Ci się spodoba i jeszcze powojniczek
Witaj Ulu zawsze jak widzę to, co na fotce, ściska mnie w tzw. dołku i brakuje oddechu! I zastanawiam się czy jestem normalna? Ale ponieważ jestem tutaj wśród "samych swoich" nie wstydzę sie do tego przyznać! Pozdrawiam serdecznie
Dostałam wtedy bukszpany od teściowej i wogóle nie miałam pojęcia co z nimi zrobić. Powiem więcej wtedy mi się wogóle nie podobały...no ale jak dała... Jesienią chciała mni jeszcze dać większego ale powiedziałam że nie chcę, o ja głupia! Trzeba będzie się przeprosić i brać jak najszybciej żeby jakiejś sąsiadki nie obdarowała Aaaaaa juź widzę te buksiki podsadzone hostami patriot ....aaa... Kofana teściowa Źe też moja nie ma zapędów ogrodniczych
Dostałam wtedy bukszpany od teściowej i wogóle nie miałam pojęcia co z nimi zrobić. Powiem więcej wtedy mi się wogóle nie podobały...no ale jak dała... Jesienią chciała mni jeszcze dać większego ale powiedziałam że nie chcę, o ja głupia! Trzeba będzie się przeprosić i brać jak najszybciej żeby jakiejś sąsiadki nie obdarowała