Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogród przydomowy - na zmiany gotowy... 09:12, 22 sty 2013

Do góry
aneta230972 napisał(a)
Witaj,
Za radą przybiegłam poczytac na temat podkładów kolejowych i już raczej na 100% u nas ich nie będzie. Nie mogła bym patrzeć jak maluchy biegają po ogrodzie i np. jakieś chrupki kładą na ten podkładowy murek a potem je zjadają. A tak by było napewno
Pobuszowałam u Ciebie. Ale foty robisz rewelacja. Szczególnie sesja z biedronkami przypadła mi do gustu ale to pewnie z uwagi na fakt, że mój młodszy synek ma obsesję na ich punkcie więc i mi się udzieliło
A powiedz mi proszę co to za cudo jest?

Witaj,
Może podam Ci nazwę impregnatu i zobacz jak Ci się będą zachowywać i wtedy zdecydujesz....
Do focenia to mi jescze sprzęt by się odpowiedni przydał....
A to jest Śnieguliczka biała,inaczej Symphoricarpos albus..ciekawie wygladają 3 etapy rozwoju,....owoc dojrzały,niedojrzały i kwiatek...
Pozdrawiam
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 09:08, 22 sty 2013

Do góry
Uwaga, postaram się zaprezentować mojego kolejnego pomysła.
Tu chciałabym połączyć moje rabaty z suchą rzeką i wymyśliłąm tak jak fioletowa linia na drugim zdjęciu. Może trochę za prosta mi wyszła ta linia, musiałaby być trochę bardziej zaokrąglona do środka, tzn. wklęsła. Najpierw poczekam na akceptację połączenia, a później będę pisać co tam wymyśliłąm.

Blaski i cienie nowego życia 09:05, 22 sty 2013

Do góry
Dziś na powitanie zima w skrócie

Ogród niby nowoczesny ale... 08:58, 22 sty 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Oddawaj kuleczki!!! Będą pasowaly do donic!!!

A może w drugą stronę??
Oddawaj donice będą pasowały do kulek?

A tak poważnie to myślę o nich...pomyślę jutro znaczy się
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 08:55, 22 sty 2013

Do góry

Przyznam, że wszystkie propozycje były ciekawe i jednakowo prawdopodobne , ale Zeta była najbliżej. To moment lądowania na gałązce.
Ogród niby nowoczesny ale... 08:52, 22 sty 2013

Do góry
asc napisał(a)

Ze dwa tyg temu

...łożesz...my tu w klimatach jeszcze choinkowo-wiankowo-piernikowych byłyśmy dwa tygodznie temu a Ty już zakupy w Ogrodowe robiłaś...

A mnie się zarzuca bieganie po nocy z latarką na grządkach..... a tu jeszcze gorsze rzeczy skandaliczne odchodzą I siem chwali dopiero po 2 tygodniach.... nagana. Ze wpisem do akt....

Ups...dwie tragedie w jednym momencie...
Pierwsza to taka, ze nie mogłam się zalogować! Strona mi się nie chciała otworzyć. Masakra jakaś...ale wlazłam przez inną przeglądarkę i się udało...uffff....wiecie jaka to tragedia jak chcesz coś napisać a ni da rady
A druga to ten wpis do akt....Ania...to moja pierwsza wpadka...można ten wpis wykreślić?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 08:51, 22 sty 2013

Do góry

Pogaduchy skowronków 08:42, 22 sty 2013

Do góry
Haniu , Joanko pozdrawiam . 2 na minusie i ślizgawica się zrobiła. Czekam na pierwsze skowroneczki na niebie . Łazimy z przyjacielem po górach , dolinach.

Ogród w skali mikro :) 08:29, 22 sty 2013

Do góry
Właśnie spróbowałam wyciąć Synka ale nie wiem jak dużo uda się tam zobaczyć

Na pierwszym planie ... Bbbababam... Prysznic ogrodowy mega gwiazda słonecznych i upalnych dni ...,

Nawet tam stoi jakaś ciemna , chyba grafitowe doniczka .. Chamski plastik , ale kolor jest ... To możecie zobaczyć miłego dnia
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 08:14, 22 sty 2013

Do góry
Sto lat na Ogrodowisku kochana

Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 07:58, 22 sty 2013

Do góry
agniecha973 napisał(a)
Co robi ta sikorka????

chyba ćwiczy jogę, względnie Tai chi
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 07:56, 22 sty 2013

Do góry
Madżenko Sto lat, sto lat !!!! oczywiście 100 lat na Ogrodowisku

Twój wątek był pierwszym, który zaczęłam czytać na forum, mam wielki sentyment, a z biegiem czasu jest coraz ciekawiej u Ciebie

Buziaki

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 07:31, 22 sty 2013

Do góry
Moc serdecznych gratulacji w dniu rocznicy

Marzenko życzę kolejnych tysiączków na forum,zdrówka i szczęścia!!! Obyś nadal jaśniała i dawała pozytywną energię na Ogrodowisku

Leśne Arboretum przy leśniczówce Jaźwin 07:13, 22 sty 2013

Do góry
Ogród ten miałem okazję odwiedzić w pierwszych dniach czerwca, czyli na kwitnienie irysów.
Jola proszę owe murki.

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 06:49, 22 sty 2013

Do góry
I wspomnienie miłych chwil ze spotkania ogrodowiska w moim ogrodzie 24 czerwca 2012

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 06:44, 22 sty 2013

Do góry
Dzisiaj mija rok od kiedy znalazłam ogrodowisko i tego samego dnia się zarejstrowałam na forum. Wątek założyłam chwilę później ale czytałam Was od 22 stycznia. Dziękuję kochani, że jesteście!!! Nawet nie wiecie ile radości daje mi spędzanie czasu z moimi przyjaciółmi ogrodowymi.
KOFAM WAS i zostawiam moje serce (prezent od Grupy Wrocławskiej)

W weekend zrobie historię pierwszego roku na forum, dla tych wszystkich wytrwałych osób, które próbują przeczytać te 1250 stron

Trzymajcie kciuki za podróż w te warunki pogodowe ...
W Gąszczu u Tess 05:23, 22 sty 2013

Do góry
Na dzień dobry, mój wianek, który nadal wisi, bo mi rodzina zabroniła go rozbierać.
Co jest dla mnie najwyższą formą pochwały

W Gąszczu u Tess 05:20, 22 sty 2013

Do góry
Obiecałam nowej ogrodniczce pokazać jak tnę milin. Oczywiście na razie poglądowo, teoretycznie. Bo zdjęć z cięcia nie mam (jeszcze).

Dół milinu:

A to góra:

Wszystkie te cienkie, długie pędy tnę na wiosnę dość krótko, zostawiając 3-5 pąków. Moze 5 to za dużo, skoro taka gęstwina jest, ale za to jest duzo kwiatów. Cięcie robię, kiedy już widać, które pąki ruszają (bo część pędów nie ruszy, będzie sucha). No i wycinam wszystko co suche.
No, gwoli prawdy - M. wycina

Mój jesienny ogród 04:18, 22 sty 2013

Do góry
Witam wszystkich cieplutko.
Bogdziu, fajna okolica to i fajnie się pisze Co do dziewczyny, to już myślałem że taka była, chodzili ze 3 lata, ale się ich drogi w końcu rozeszły i teraz chyba nici, z tańcowania. Cieszę się że zaglądaż.
Haniu, dobrze że odświeżyłaś Islandię, to miałem ją jak na widelcu. Ponoć u mnie nawaliło okropnie, znów będzie jezioro. Ciekawy jestem co wymarznie w tym roku, czy moje wszystkie trawy przeżyją. Pampasówka siedzi w gruncie, najbardziej jestem ciekawy jej czy przeżyje. Ja całą niedzielę przeleżałem, byłem jakiś padnięty.
Zeta, lubię góry a jest ich tu sporo nie takie jak Tatry, po horyzont i to w którą stronę nie spojrzeć. Super że Ci się podoba.
Witaj Kasiu, kawał czasu Cię nie widziałem, niestety nigdzie teraz nie jeżdżę, trzyma cały czas mrozek i czekam na odwilż. Myślę że za 2 tygodnie będzie już OK! I będę mógł wyruszyć na łowy.
Pozdrawiam wszystkich gorąco bo u Was bardziej mrozi niż tu.

Kaczy skwerek

Fintry, wymarłe miasto, druga strona jeziora robione lufą z budowy.

Mój kawałek raju II 02:30, 22 sty 2013

Do góry
Widzę, że Basia i Klamber czuwają to ja idę spać
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies