Kasiu, kilka km juz przejechałam za moimi chwastami ale specjalnie 70 km nie będę robic Niestety aureospicaty nie widziałam nigdzie. Ogólnie stwierdzam, ze jest problem w tym roku z tujami. Mały jest dużo ale takie już większe to na wagę złota...
Nie bardzo wiem w jakich sprawach budowlanych? Jakbyś napisała na pw to uściślimy ok.?
Myślę, ze Asia poruszyła też ważny temat. Trzeba jak najwięcej odwiedzać innych ogrodników, poznawać watki, próbować się udzielać ale nie na zasadzie wpisu "piękny ogród, zapraszam do siebie" a na pewno zaprocentuje to odwiedzinami i radami w naszym wątku
Tam znajdą się 3 drzewa kolumnowe w skarpetkach lub obwódkach.Jest tam tylko 1m szer,na żywopłot szkoda miejsca,rośnie tam szpaler hortensji a przed nimi lawenda,szałwia,kocimiętka.Oprócz hortensji resztę można zmienić i wykorzystać na innych rabatach.Lawenda kwitnie już 3 raz i chciałabym jej więcej w ogrodzie,bo super tu rośnie.Jeśli masz sugestie lub inne wyobrażenie przedstawionych rabat,będę wdzięczna za podpowiedzi
Polinko na pewno trzeba powtórzyć hortensje,sprawdziły się!wciąż białe i kwitną