I ja mimo braku czucia w rękach, melduję, że nadrobiłam wpisy z ostatnich dni...
Muszę do Ciebie koniecznie przyjechać na nauki betoniarkie - gwiazdka jak dla mnie naj naj naj
Drzewo na podwórku wróży coś miłego...jak my wszyscy lubimy jak się coś dzieje, prawda
Miłej soboty Poli
Dziewczyny pare postow wczesniej byla mowa o hortensjach magical moonlight. Widzialam ostatnio w ogrodniczym i potwierdzam ze sa przepiekne, bardzo duze kwiaty i o tej porze byly biale wiec te sie nie przebarwiaja . Planuje takie u siabie.
mam wielka prosbę o wymiary rabaty z Red baronami i carexami i ML czy pamiętasz może ile tam było ? Znalazlam na pierwszej stronie wymiary 1, 9 x 6 m ...czy to ten wymiar ?? Pamietasz czy to liczone było "wolnego" od tuj czy z nimi ?? W innym miejscu wyczytałam ze tuje to jakies 50 cm czyli trawki znalazły miejsce na 140 jesli doliczyć tuje czy 190 jak to "miejsce" na trawki było ?
Będe wdzięczna za info bardzooo
A wiesz, że nie Ty jedna nie lubisz kwitnących miskantów? Przez pierwsze 2 lata ścinałam je, tawuły też. Teraz odpuszczam, szkoda mi czasu
Ale gracilimusy nie kwitły mi never ever.