Ogród w budowie - nieustającej
20:19, 09 lut 2013
Muszę zajrzec i zobaczyc co tam pokazałas. Pozdrawiam.
...w ubiegłym roku posiałam ogórecznik -2 szt- do jesieni kwitły ...i korzystałam z listków...to wdzięczna roślinka o pięknych niebieskich kwiatuszkach....a niepotrzebne można systematycznie plewić,mają delikatne korzonki...pozdrawiam[img![]()
Gabrysiu,nadgonilam zimowe zaleglosci u Ciebie,teraz wolajmy wiosne,bo kazdemu sie juz przykrzy
pełno śniegu...
![]()
Gabrysia, ja do Ciebie jako specjalisty od oranżerii, cieplarni: stałam się posiadaczką prawdziwego jaśmina. Co mam z nim zrobić? Zaraz będzie kwitł (ale jeszcze, jeszcze). Mam takie miejsce widne ok. 10-15 st. Da radę do wiosny? Czy jest sens go potem wynieść na taras?
Rumianki, chabry, piwonie, lilie - kolorowo, słodko, tęsknie... Też się pocieszam, że już niedługo, choć śniegu po kolana i właśnie widzę że znowu sypie.
Sobota będzie ostatnim dniem pobytu wnuczki u babci i dziadka. Ponieważ z wyjątkiem lodowiska nie ma zabaw i sportów na śniegu, bo go po prostu brak, wymyślamy różne zajęcia. Dzisiaj zrobiłyśmy dla Mamy i Taty to:
![]()
![]()
https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/29/296728/original.JPG[/img]
Bogusiu, pozdrawiam serdecznie !
widzę, ile masz stronek , ale ja już nie jestem w stanie do wszystkich dotrzeć z życzeniami ...
Bogusiu, gratulacje. Sporo stronek się nazbierało. 800 to już coś
![]()