Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 08:23, 18 gru 2012

Do góry
Brygada idzie do pracy

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 08:22, 18 gru 2012

Do góry

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 08:22, 18 gru 2012

Do góry

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 08:21, 18 gru 2012

Do góry
Nocny opad śniegu dał takie widoki

ogrodoweimpresjejolki 08:09, 18 gru 2012

Do góry
Aniu, Irenko, Maju, Bogdziu, Basiu, Ewo, jak dzisiaj samopoczucie?
U mnie chyba adrenalina działa, bo dni bezproduktywnych nikt nie odda ... a szkoda, życie mamy jedno.
Za oknem ciemno, bo dzień krótki, a dodatkowo po śniegu prawie nic nie zostało. Niech dziś reszta spłynie, a potem zobaczymy

Trzeba wykorzystać i te ozdoby słomiane
Wypadło chyba na okno w kuchni ...

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 07:51, 18 gru 2012

Do góry
Ja pierniczę ale wypieki, narobiłaś mi smaku dziewczyno, a ja tu lipę mam, Święta mnie ominą, wypieki mnie ominą i choinka też, maskra. Zazdroszczę Wam spotkania mogę sobie chociaż po wspominać tylko tyle mi zostało. Pozdrawiam i zyczę takiej atmosfery do Świąt. :Gratuluję 2 setki Jezioro Kalamalka dla Ciebie.
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 07:40, 18 gru 2012

Do góry
Witaj Irenko, ciesze się że kończysz z paleniem, nie nawidzę żadnych nałogów i trzymam kciuki za sukces. Słyszałem coś o chorobie, nie dawaj się, więcej witaminek. Muszę dać Ci pigwowca japońskiego, żebyś popijała z herbatką, super smak, polecam, najwyżej powiem żonie to Ci wyślę paczkę OK? gratuluję oczywiście kolejnej setki, trzemaj się ciepło i zdrowo, pozdrów M.
Jeziorko Kalamalka dla Was .
Blaski i cienie nowego życia 06:48, 18 gru 2012

Do góry
Ula najlepsze życzenia z okazji 100
Niech Ci następne strony pięknie się wypełniają ......
Lek na całe zło czyli mój ogród 06:28, 18 gru 2012

Do góry
Witaj Aldonko, ale się wstrzeliłem w pierwszą setkę. Garatuluję i życzę następnych, dla Ciebie zdjęcie z japońskiego ogrodu w Vernon. Tochę i u mnie zmroziło i wreszcie mogę się pochwalić zimowymi fotkami. Kolumbijczyk oczywiście ucieszył się z Twojego tłumaczenia. W niedzielę byłem nad jeziorem Kalamalka i w dzielnicy o tej nazwie, ładne domki i ogródki ale malutkie tyle że to wszystko ładnie wkomponowane w otoczenie. Cała dzielnica jest na zboczu góry. Pozdrówka dla Ciebie i życzę, abyś w Święta miło spędziła czas, ja nie dość że daleko od domu to nawet choinki nie mam.
Blaski i cienie nowego życia 06:23, 18 gru 2012

Do góry
Kasiu-dziękuję bardzo, a te owocki dla ptaszków zostawiłaś? ładne do wianka

Bożenko- tak, następnych dużo.....mam nadzieję że się powiedziepiękna żółta różą czuję jej wspaniały herbaciany zapach

Krysiu-dziękuję, będę miała link na stałe do Twojego wątku, cieszę się że wpadłaś

Ymma-dziękuję, ładne delikatne kwiaty....wspomnienie lata zapraszam częściej

Częstuję Was pierniczkami z tej okazji

Mój jesienny ogród 05:55, 18 gru 2012

Do góry
Witam wszystkich.
Chciałem rano puścić fotki , gdyż jechałem później o 30 min, ale nie dałem rady. Wgrywałem właśnie fotki, jednak domofon wyrwał mnie od komputera. U mnie rano śnieg padał i na górę budowy nie dało się wjechać, tylko pick'upy się wdrapały, reszta została na ulicy i kilometr serpentynką do góry, quadem nas wozili. Taki był lud że i na piechotę ciężko się było wdrapać.
W końcu i do mnie zima zawitała a od jutra ma mrozić, zobaczymy, podobno mrozu się tu nie czuje. Wysyłam jeszcze fotki z kanionu, dziś już będzie wodospad, bo już zrobiło się nudno, tylko drzewa i kamienie Pozdrawiam i miłego dzionka, podobno u nas straszna ślizgawica, uważajcie, nie ma żartów, chwila nie wagi i można narobić sobie kłopotu.

Schodów a schodów, nogi aż bolały

Z tego miejscsa był widok taki widok na wodospad, ale można było podziwiać tylko cedry

i znów w górę.

by potem znów zejść na dół.

Do jutra,
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 05:53, 18 gru 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Kuchnia będzie wstawiona...stara, żeby ugotować ten żur, a raczej flaczki i kaczkę z jabłkami upiec Potem od nowa rozbiórka.

Ponieważ jestem uziemiona w gabinecie, to produkuję artykuły

A u mnie prognoza norweska się sprawdziła. Z nieba lecą wielgaśne jak placki płatki śniegowe

Ładny świeży puszek

Ogród szmaragdowy 04:50, 18 gru 2012

Do góry
Martek napisał(a)

To miejsce zauroczyło mnie najbardziej w Twoim ogrodzie. Widać, że w swojej branży jesteś profesjonalistą. Przeleciałm prawie cały wątek i jestem pod wrażeniem ogromu włożonej pracy i efektów. Ogród przepiękny. Miejsca z murkami pięknie dopracowane. Z czego są zrobione te murki, jakiś kamień łupany ale jaki?

I ja dzisiaj przejrzałam cały wątek. Też jestem pod wrażeniem Twoich ogrodowych dokonań.
A szczególnie tego zakątka.
Mój kawałek raju II 03:56, 18 gru 2012

Do góry
Ewa,Haniu, Zeta, Agnieszka, Tess, Basiu, Reniu dziękuję wszystkim za odwiedziny, trzecia noc nie moja, dorwała mnie grypa jelitowa jak tylko wróciłam z warmińskiego, już tam coś się zaczynało dziać, jestem bardzo osłabiona, cały dzień przeleżałam w łóżku pijąc wodę z miętą i biorąc stoperan, okropieństwo taka niemoc, ale myślę, że do świąt dojdę do siebie, bo czeka mnie jeszcze przed wigilią wyjazd do O., żeby znowu piec włączyć bo na święta na Warmii zapowiadają w nocy nawet -16 st., włączę piec i wrócę nad morze, może nic się nie stanie, bo przecież nie będę tam sama siedziała przez święta

Agnieszka te ciasto nazywa się przekładaniec serowo - makowyJutro się będę lepiej czuła to napiszę Ci przepis, teraz nie chce mi się schodzić po zeszyt na dół

Basiu trochę odtaje to prześlę Tobie białego ciemiernika

Cieszę się , że podoba się sposób ze skrzynką pozdrawiam wszystkich serdecznie zostawiam Wam kwiatki i idę się położyć , bo ledwo siedzę, zaległości nadrobię jutro
Roztoczańskie klimaty 00:29, 18 gru 2012

Do góry
Dzwony do bielenia rabarbaru i klosze szklane 00:21, 18 gru 2012

Do góry
Jeszcze takie (lokalizacja: Anglia).

Roztoczańskie klimaty 00:12, 18 gru 2012

Do góry

A to moje ogrodzenie .na wiosnę chce posadzić trochę winobluszczu tak żeby piął się na siatkę myślę że to dobry pomysł. Chciałabym się z tej strony trochę zasłonić
Roztoczańskie klimaty 23:42, 17 gru 2012

Do góry
Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek 23:33, 17 gru 2012

Do góry
eliza3 napisał(a)
Same utalentowane dziewczyny na forum, bardzo mi się podoba ten z okrągłą świecą, a jak jest umocowana świeca?

Elizko świeca jest nabita na taka podstawkę ze szpikulcem a podstawka w gąbkę florystyczną dociętą do wielkości środka wianka

Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 23:29, 17 gru 2012

Do góry
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies