Roztoczańskie klimaty
21:53, 05 lut 2013
Zeta byla przed Toba i wykupila;-P))))
Latarenka jest dosyć duza ...na wysokość do kolana mi sięga i za cenę 28 zł to chyba się opłacało..
Będzie stala na górnym tarasie..
![]()
![]()
A proszę bardzoKupiłam je w styczniu, większa (30cm) była za 15 pln a ta mała (18 cm) była za 10pln
![]()
Czy to nasionko krasnokwiatu wsadzałaś w całości do doniczki,czy rozdłubywałaś?
I co z przesuszaniem macierzystej rośliny. Kiedy ją przesuszyć Ma teraz nasionka.Czy już je urwać ,czy czekać,aż same spadną.?Rośnie u córki, więc nie wiem jak teraz wygląda.
Leje u mnie tak ,że dudni po parapecie!
A ja chcę błekitnego nieba!!
![]()
Wiosennie parapecikowo.....
![]()
I szable - moje dużo mniejsze niż Irenki i Marzenki, choć i tak za duże w porównaniu z tymi, do których je dokupiłam. Oczywiście czego nie mam? Odpowiednich donic![]()
Te plastikowe to tymczasowa prowizorka, która stoi już od roku
Podobają mi się baaaardzo te z Polnixu, zamówione przez Marzenkę, ale wydaje mi się, że ten kolor kompletnie do mnie nie pasuje...
![]()
![]()
![]()
Schody i drzwi mam dębowe ciemne, ściany w ciepłym beżu... I jak tu znaleźć fajną donicę/donice za rozsądną cenę???
Marzenko, widziałam Twoje inspiracje doniczkowe u Magdy 70. Całe fajne - poza ceną
Dziękuję Aniu
![]()
Aniu !!!!! przyszłam się przywitać! ogród Twój oglądałam wcześniej , wszyskiego na raz nie da rady sie ogarnać.Pozdrawiam
Aniu...ja spóźniona gratuluję wyróżnienia i 900 stronek...zdjęcia bardzo nastrojowe...takie lubię...![]()