W Pepco są takie fajne osłonki z drewna w stylu prowansalskim za 10 zł chyba zakupie sobie je również
Kusisz, kusicielko
Nie wiem czy chodzicie do Pepco ale tam są czasem super dodatki do domu i ogrodu za grosze
Zdarza się że chodzę, ale dawno nie byłam, a tanio to wiem, dzieciom też czasami coś kupię
Ale te latarenki śliczne, i Zeta też fają kupiła, ale macie szczęście
Zeta super ma lampion ale ja mam daleko do Home & You najbliżej w Warszawie 180 km nie wiem czy w Lublinie jest ale to też ponad 100 km
Ja kupiłam a Zamościu ....ale dziewczyny szukały i podobno nie ma tych latarenek ...to była jakaś wyprzedaż ...ja wzięłam ostatnią....a cena sprzed przeceny to 100 zl a po przecenie 28...
Zeta super ma lampion ale ja mam daleko do Home & You najbliżej w Warszawie 180 km nie wiem czy w Lublinie jest ale to też ponad 100 km
Ja kupiłam a Zamościu ....ale dziewczyny szukały i podobno nie ma tych latarenek ...to była jakaś wyprzedaż ...ja wzięłam ostatnią....a cena sprzed przeceny to 100 zl a po przecenie 28...
To super udało Ci się Na ich internetowej stronie są ale cena też wow. Będę czatować jeszcze na te z Pepco ...dzieki że wpadłaść na pogaduszki