Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

kaisog1 16:21, 05 lut 2013

Dziewczyny.... jeste jak jest i dopóki nie zmieni sie myślenie ludzi to nic na to nie poradzimy.... tyle, że dzieciaki cierpią....

...Ania przykro mi Oskar nie daj się! Buziaka Ci przesyłam

A na osłodę ciacho, które chodziło za mną całą zimę.... jadłam takie w cukierni w Łukcie i nie mogłam znaleźć przepisu. Za sprawą Monitki przepis sie znalazł

Mala_Mi 16:30, 05 lut 2013

Dużo się uzbierało....kołboje, warzywnik, aksamitki, samodzielne robótki ręczne damskie i męskie.. a na koniec znów choroba.....
Pozdrawiam.. ciastko zostawiam, bo się mam odchudzić.....
kaisog1 16:38, 05 lut 2013

Ania ja też sie miałam odchudzać Ale co tam!

Trąbię, że POD KONIEC TYGODNIA WYSIEWAM WERBENĘ
Matka 16:45, 05 lut 2013

Ja wczoraj posiałam

Dawaj to ciacho
kraania 19:07, 05 lut 2013

kaisog1 napisał(a)
Ania ja też sie miałam odchudzać Ale co tam!

Trąbię, że POD KONIEC TYGODNIA WYSIEWAM WERBENĘ

Dzięki za trąbienie . Trzeba jakąś specjalną ziemię dawać?
an_tre 21:14, 05 lut 2013

Witaj Gosiu w przelocie pyszne ciasto dojrzałam, dobrze, że karnawał ma się ku końcowi i te słodkie pyszności nie będą kusiły przyniosłam ci namiastkę wiosny

pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Bogdzia 21:34, 05 lut 2013

Gosiu i jak katar? Pomogło masło? Orzechowiec na 6 z plusem, zdolna z Ciebie dziewczyna.Ile ja razy to już mówiłam?
Matka 21:37, 05 lut 2013

Gosiaku, tak sobie wpadłam na bloga i przyglądam się Twojej bylinówce i pytanie mam-bo u Ciebie też jest ona jakby na takiej skarpie, tak?powiedz czy to jest dobre miejsce dla bylin bo tak sobie teraz myślę, że może swoją skarpę bardziej bylinową zrobię, co prawda mam tam trochę iglaków, ale dzięki bylinom bardziej kolorowo byłoby?tylko mam tam bardziej glinę i nie wiem jak by sobie w takim podłożu radę dawały?czy byliny bardziej obojętne do podłoża są?
kaisog1 21:41, 05 lut 2013

Ania nie ma sprawy - ziemia normalna ogrodnicza

Aneczko ojjjj kochana.... dziękuje Ci za piękną lilię.... Tak chodziłam koło nich w sklepie wczoraj

Bożenko katar nie ustąpił ale i sie nie pogorszył. Smarowałam mu wczoraj dwa razy no i dzisiaj pare razy mi się udało Buntuję sie jak nie wiem Wetknęłam dziś na wieczór w niego łyżeczkę mikstury czosnkowej - wypił ale go zatkało , i powiedział, że już wiecej nie chce tego świństwa Próbowałam to - faktycznie mocne
kaisog1 21:44, 05 lut 2013

Bogda napisał(a)
Gosiaku, tak sobie wpadłam na bloga i przyglądam się Twojej bylinówce i pytanie mam-bo u Ciebie też jest ona jakby na takiej skarpie, tak?powiedz czy to jest dobre miejsce dla bylin bo tak sobie teraz myślę, że może swoją skarpę bardziej bylinową zrobię, co prawda mam tam trochę iglaków, ale dzięki bylinom bardziej kolorowo byłoby?tylko mam tam bardziej glinę i nie wiem jak by sobie w takim podłożu radę dawały?czy byliny bardziej obojętne do podłoża są?

Bogda jak cokolwiek sadzisz to sadzić trzeba w dobrą ziemię czyli robisz dołek, do dołka kompostu lub dobrej ziemi i w to roślina. Moja bylinówka jest na wyrównanej nieco skarpie. Przekopując ja trochę "wylałam" ja na płaska powierzchnię....